Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Badacz nad badaczami

Piękne a samotne

Polecane posty

Gość gość
znam kilka pięknych kobiet samotnych ..serio ...i nie tylko moja to opinia że są piękne zwłaszcza jedna z nich super laska a do tego ładniutkie ciuszki z klasą a i na sportowo .... ma piękne eleganckie spódnice sukienki i buty prześliczne ... oraz dodam że inteligentna to osoba .. Z tego co ona opowiada to nie ma faceta bo - każdy spotykając ją zazwyczaj chce tylko i od razu sexu patrzy na stan jej majątku [ dodam że ma kasę i to dużo ....] ale ja tacy pustacy i płytcy nie interesują ! - twierdzi że jeśli nadal będzie napotykać podobnych to pozostanie sama z wyboru .....choć jasna sprawa że każdy chciałby mieć kogoś .... ale trudno czasem tak bywa ....

Gość gość
Ja bym bardzo chciała, by jakiś ROZSĄDNY facet zaczął się o mnie starać. Wcale nie jestem jakąś księżniczką. Normalna dziewczyna, chociaż trochę nieśmiała. Faceci zazwyczaj wybierają łatwe i przebojowe dziewczyny - niekoniecznie piękne.

Gość gość
bo brzydka kobieta nie dopuszcza do siebie jak tak mozna , przyklad fiku 25 lat i zerowe doswiadczenie bo podobno jest "piekna" aha :classic_cool:

Gość gość
Jak piękna kobieta jest sama to tylko przez swoje wygórowane wymagania! Po za tym przypadkiem to niemożliwe by piękna kobieta była sama.

Gość gość
A ja jestem piękna i samotna i godzę się z tą samotnością, nie naciskam i nie szukam na siłę, mój każdy dzień wygląda podobnie, praca, dom, potem zajęcia dodatkowe - dobrze, że je mam przynajmniej w pewien sposób pozwala mi to zapomnieć. Chciałabym to zmienić, ale czekam na odpowiednią osobę, która ma ułożone w głowie, myśli rozsądnie, pozwoli poczuć się kobietą w związku, z którą można mieć mniejsze i większe plany życiowe. Wolę poczekać i przeżyć samotność niż zalepiać ją dla zasady.

Gość gość
powiem wam tak ... na brak samotności nie narzekają łatwe a nie ładne.. Właśnie ładne często bywają samotne zwłaszcza jeśli znają swą wartość I nie wiem czemu wiele osób na forum uzależnia wartość kobiety od tego czy ma faceta czy nie ???? przecież posiadania faceta nie jest wyznacznikiem wartości kobiety ludzie obudźcie się i zrozumcie innych ,że bywają osoby które chcą być same , chcą być singlami ..a wśród takich które chcą być same mogą być zarówno ładne jak i brzydkie kobiety .. Ale niestety nie wszystkim ludziom da się wytłumaczyć fakt że nie każda kobieta marzy o mężu i dzieciach ......

Gość dawny cream
piękne kobiety nigdy nie sa same

Gość gość
ladne mysla ze trzeba sie o nie starac rok by zlapac za tylek cos w ten desen. A to nie lata 50 tylko 21 wiek jak laska po 2-4 randkach nie wykazuje ochoty na fikolki to sorry.

Gość gość
dawny cream- są same uwierz mi znam dwie takie poza tym skąd możesz wiedzieć znasz wszystkie piękne kobiety na świecie?

Gość gość
potwierdzam, każda kobieta marzy o dziecku i udanym szczęśliwym związku, warunkiem jest że dorośnie do tej myśli i zrozumie co w życiu jest najważniejsze . N.

Gość gość
fiku mikuuu a sobą też gardzisz? W każdym temacie pieprzysz coś o przystojnych brunetach. Uroda determinuje to czy u kogoś szansę mamy, czy nie. Każdy kto twierdzy inaczej jest p*********m hipokrytą zasługującym na chłostę.

@fiku mikuuu Na tej samej zasadzie możesz powiedzieć: co to za miłość co zależy od inteligencji? Albo: od fajnego usposobienia? Widzisz - kryterium, jak każde inne. Nie wiem, czemu akurat uroda jest kryterium "płytkim", a inne niby nie. Przecież nie nawołuję do patrzenia tylko na urodę - wręcz przeciwnie. Inne rzeczy są bardzo ważne. Ale wiem po sobie, że tylko uroda (w połączeniu z tymi innymi cechami) wyzwala w facecie takie uczucia, że to jest nie do opisania :) Pozdrawiam :)

Gość gość
To facetów wina nie umieją fajnie podrywać..Parę miesięcy temu w szkole dowiedziałam się od koleżanki że podobam się jednemu takiemu,sam powinien podejść a nie zarywać przez osobę trzecią żaal

Gość glooom
" Facetom nie chce się walczyć o laski które są np.nieśmiałe,zamknięte w sobie.Takie są zawsze same,bo trudne do zdobycia choć wiele z nich to ślicznotki. " Nie całkiem. Wielu facetów pociągają nieśmiałe, delikatne dziewczyny i oczywiście ładne dziewczyny :classic_cool: budzą w nich instynkt opiekuńczo-obronny. Tyle jeśli taka panna przez dłuższy czas w ogóle nie reaguje na zaloty, to odpuszczają. Dochodząc do słusznego wniosku że panna nie jest nimi zainteresowana. Tyle że takich skrajnie nieśmiałych, mocno skrzywionych psychicznie a jednocześnie ładnych dziewczyn jest naprawdę bardzo niewiele. Podtrzymuję co napisałem wcześniej, ładne i samotne to albo ciężko, chorobliwie nieśmiałe, zapewne z ciężkimi przeżyciami które skrzywiły im psychę, albo bardzo wybredne, albo te które same nie chcą się z nikim wiązać czyli singielki z wyboru. W sumie można dodać jeszcze chore na jakieś zakaźne choroby, sam znam ładną dziewczynę która odkąd dowiedziała się że ma hcv to nie może znaleźć faceta (choć przedtem nie miała problemów).

Mateuszku & prowokatorze, oboje ludzi musi się sobie podobać, oczywista oczywistość. Mateuszku szukanie piękności a szukanie miłości, widzisz różnicę? Ja widzę i tacy chłopcy jak Ty są u mnie skreśleni.

Gość gość
kretynko napisane było wyraźnie że nie każda kobieta marzy o meżu i dzieku chyba ty o tym marzyłaś ale nie mierz wszystkich swym prymitywnymi kryteriami debilko j****a katolu p**********y

Gość gość
"Ja widzę i tacy chłopcy jak Ty są u mnie skreśleni." Bardzo często używasz tego zwrotu,odnoszę wrażenie,że dla Ciebie są wszyscy skreśleni.

Gość gość
to powyżej było do tej debilki która napisała , że każda kobieta marzy o bachorach i mężu

No cóż, to chyba naturalne, że duża część facetów mi nie odpowiada. Chociaż wiem, co jest dla mnei istotne.

Gość gość
Niektórzy faceci mają zryty gust wystarczy że laska ma platynowe blond włosy mocny make-up a już mówią że ładna bo takiej jeszcze bez make-upu nie widzieli hehe

Gość gość
jak zwykle cześć chłopców nie rozumie co pisze fiku miku i obraża ich fakt nazwania ich chłopcami - bo tak się zachowujecie jak chłopcy a nie jak mężczyźni dlatego ona wam tak pisze słowo "chłopcy " bo pod względem psychiki jesteście nastoletnimi chłopcami [ lub przedszkolnymi ] ...i tyle w temacie ....

@fiku mikuuu 1. Widzę różnicę, bo miłości się nie szuka, można co najwyżej szukać pewnej osoby, a czy miłość przyjdzie, tego nie wiemy. Natomiast - przyznaję - nie rozumiem tej dychotomii w taki sposób jak Ty, bo - jak rozumiem - widzisz ją trochę inaczej. Możesz to jakoś rozszerzyć? 2. Dlaczego z oponentami dyskutujesz w taki pogardliwy sposób? "Mateuszku" etc. Nie sądzisz, że skoro głosisz takie tezy, które wg Ciebie są przejawem dojrzałości, powinnaś dostosować do nich też swój sposób bycia? Inaczej wychodzi dość niespójny przekaz, który raczej tylko dostarcza argumentów przeciwnikom, a przecież nie o to Ci chyba chodzi. 3. Co Ty tak ciągle z tym, że tacy faceci są dla Ciebie skreśleni. Zrozumiałem, ok - i tak do Ciebie nie startuje :) Pozdrawiam

Gość gość
Szczerze mowiac, nie znam ani jednej pieknej dziewczyny, ktora jest singielka... Wszystkie piekne maja faceta.

Gość gość
W ogóle chłopy lubią teraz potworzaste babki,byle co ale żeby przelecieć.Lesbijki mają lepszy gust(mam kumpelę les i ma świetną dziewczyne)

Gość gość
Nie ma czegoś takiego na świecie jak Piękna kobieta i samotna jednocześnie bo zawsze ma adoratorów pełno!

Gość gość
pomijając powodzenie u facetów, nawet już w dość zaawansowanym wieku nie narzekam, koleżanki nie raz komentowały moją atrakcyjność, laska na porządku dziennym, byly i opinie że powinnam zostać modelką itp (dla mnie przesada, no ale ładna, bardzo ładna to na mnie od 20 lat wrażenia nie robi, tyle razy słyszałam wychodzi na to, że w młodości powinnam była odbyć jakąś psychoterapię skoro nie potrafiłam zbudować związku, zresztą mi się prawie nikt nie podobał, więc tak czy siak, taki mój los

Mateuszku wypowiadasz się w imieniu facetów, twierdząc, że WSZYSCY faceci tak sądzą :) Nie jesteś dla mnie w tym momencie partnerem do dyskusji, skoro to jest twój jedyny argument. Mało jeszcze wiesz, faceci są różni, takich jak ty, czyli w twoim przekonaniu wszystkich nazywam dzieciakami, chłopcami itp. Przepraszam za to pogardliwe określenie, niestety jestem prostą kobietą i daleka jestem od twojego nienagannego i górnolotnego słownictwa, innymi słowy: nie potrafię tak pieprzyć jak ty.

Gość egetge
dokładnie tak, ja też nie znam żadnej pięknej i samotnej, to oksymoron, nawet jeśli jest przez jakiś czas samotna np. po rozstaniu z facetem, to szybko znajduje sobie nowego

Gość gość
"fiku mikuuu"czym Cię wzburzył Twój rozmówca,jak Go określiłaś"chłopiec"?