Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Badacz nad badaczami

Piękne a samotne

Polecane posty

Gość gość
Bo widzicie kochane, mamy swoje odchyły i też segregujemy na brzydsze i gorsze. Niestety.

Gość gość
Ja chciałbym kobietę o przeciętnej urodzie, o nieco wyższej niż przeciętna inteligencji, o bardzo wysokiej inteligencji emocjonalnej i najwyższym z możliwych poziomie empatii. Figura/cycki i tym podobne - mniej ważne. Wiek 40-50. Czy jestem nienormalny?

Gość gość84
Ja osobiście nie znam pięknych i samotnych jednocześnie. Zawsze znajdzie się jakiś facet. Ciekawy byłby taki eksperyment, że każdy uczestnik tego wątku sam się zastanowi i napisze, czy zna takie osoby. Może wyszła by z tego jakaś statystyka? Ciężko jest mi sobie wyobrazić naprawdę ładną dziewczynę, która byłaby sama przez dłuższy czas. Owszem, może zmieniać partnerów jak rękawiczki - choćby dlatego, że każdy kolejny to mniejszy lub większy kretyn. Wielu gości może im się wydawać nudnymi ale też więcej ich poznaje. Zgoda co to tego, że nieśmiała i nadmiernie spokojna dziewczyna będzie miała większe trudności w znalezieniu kogoś - ale, patrząc nawet statystycznie, ileś tak facetów będzie próbować - i możliwe, że któryś "wychodzi ją sobie". Choć taka nieśmiałość i brak okazywania zainteresowania drugiej stronie z pewnością nie pomaga, a wielu wręcz zniechęca. Podsumowując: pewnie takie istnieją, lecz ja żadnej nie spotkałem ;)

Gość gość
Ja znam taką, bo jest nieśmiała. I nie wiem, czy coś z tego będzie, najpierw była zainteresowana, a teraz "przycichła". Nigdy nie miała faceta, a ma 21 lat! A twarz i figura modelki, poza tym błyskotliwa i serdeczna...

Gość gość
Jedynym przypadkiem gdy piękna kobieta jest samotna to wtedy gdy zraża wszystkich do siebie swoim zachowaniem i zasadami. Natomiast zasada jest taka, że nie ma pięknych i samotnych kobiet. Piękna kobieta ma zawsze jakiegoś adoratora, którego pewnie odrzuci bo nie będzie wystarczająco "fajny" jak na nią. Piękna kobieta nie jest również nieśmiała. To mit. Piękna kobieta, która się nie odzywa jest po prostu leniwa i wyniosła. Nawet przeciętne takie bywają. Ona nie powie dziękuję za przepuszczenie jej w drzwiach bo jej się to należy skoro jest kobietą itp. Kobiety zawsze próbowały uchodzić za lepsze niż są ale dzisiaj próbują uchodzić za anioły i ideały. Piękna, nieśmiała, porządna , nie materialistka itd. A teraz popatrzcie kogo mijacie na ulicach. Nie ma ideałów. Nawet mężczyźni nie są wolni od wad. Tyle, że my się potrafimy do tego przyznać.

Gość gość
"Piękna kobieta nie jest również nieśmiała. " Haha koleś, Ty chyba nie wiesz, jak skomplikowany jest ten świat :) Owszem są piękne i nieśmiałe, sam znam jedną. No chyba że od 5 lat jest genialną aktorką :D

Gość gość
Świat jest prosty ładna i sama to dlatego, że chce być sama a nie dlatego, że nie umie rozmawiać czy nie ma powodzenia. Ta ładna ciebie nie chce bo widocznie nie spełniasz jej wymagań więc z tobą nie gada.

Gość gość
Człowieku, jesteś strasznie prymitywny, ktoś Cię skrzywdził czy co? Nie wiesz, że przyczyny nieśmiałości mogą być różne? Np. kompleksy, również te nieobiektywne, w które wpędzili piękną dziewczynę rodzice, żeby nie była zbyt pewna siebie albo zazdrosne w dzieciństwie koleżanki. Można wymieniać 500 takich czynników, które są od urody niezależne, ale Ty oczywiście wszystko wiesz i pozjadałeś wszystkie rozumy, bo kilka ładnych dziewczyn Cię odtrąciło :D Nic dziwnego, bo takimi wpisami pokazujesz, że nie jesteś zbyt błyskotliwy czy wart bliższego poznania...

Gość gość
To raczej ty musisz być prymitywny by łapać się na takie babskie gadanie, że piękna i nieśmiała. Żal mi ciebie i twojej nieszczęsnej rodziny, że takiego gamonia wydała na świat

Gość gość
Nie zgadzam sie. Ja taka wlasnie jestem atrakcyjna i zamlnieta w sobie. A odbiorem otoczenia spoyykalam sie roznym jedni faceci ci bardziej imprezowi raczej odpuszczali albo cisnelu mnie bym byla barzziej pewna.siebie co mnie od razu zniechecalo. Inni lubili ta moja introwertycznosc, i krecilo ich to ze jestem dla nich tajemnicą. Tak wiec nie ma reguly. Ale to jak inne osoby odbieraja takich ludzi tez duzo swiadczy o drugim czlowieku czy np akceptuje odmiennosci w innym czlowieku i czy faktycznie zalezy temu komus zeby drugiego naprawde poznac. W ten sposob tez moglam zorientowac sie z kim nam do czynienia. Zwykle ci ktorzy szybko odpuszzali to *****cze ktorym brak bylo cierpliwosci do tego bym sie otworzyla i dlatego chocby taka natura ma tez swoje dobre strony.

Gość gość
Fajna jesteś :) No ale autor poprzedniego wpisu i tak wie lepiej. A powiedz, gdy już się zbliżysz do jakiegoś faceta, to już się otwierasz bardziej? Długo Ci zajmuje takie otwarcie? :)

Gość gość
gość dziś Laska gość dziś jest po prostu nieprzystosowana społecznie a nie nieśmiała no i nie jest samotna bo zawsze miała jakiegoś mężczyznę u boku

Gość gość
ja nie nazwalabym sie piekna, ale ladna juz tak. Imprezowiczy to zniechecalo podobnie jak u osoby wyzej, a wartosciowi faceci zostawali :) Mam fajnego chlopaka, introwertyka jak ja, ciezko bylo mi sie przed nim otworzyc, ale teraz jest ok, moglabym z nim rozmawiac o wszystkim, jest naprawde madry i interesujacy, nie jest pospolitym opijusem imprezowiczem, myslacym stereotypowo prostakiem

Gość gość
No cóż życie różnie się układa ,niezależnie czy to książę czy królewna z bajki,człowiek nigdy nie wie co go czeka w życiu.Chociaż nie ma ludzi idealnych.

Gość gość
Ja jestem atrakcyjna. Mam ładne rysy twarzy, gładką cerę, zdrowe włosy, dużo ćwiczę to i ciało w porządku. Praca też ok. Na kierowniczym stanowisku. Certyfikat języka obcego. kierunek studiów ścisły. Dlaczego jestem sama? Bo faceci są mało męscy. Takie cipcie. Moge się spotykać, spędzać miło czas, ale na pewno nie będzie to związek

Gość gość
Kolejna królewna z drewna (ta powyżej). Ile was jeszcze jest, pustych i roszczeniowych kretynek?