Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 24 lata i wybieram się w samotną podróż do Indii

Polecane posty

Gość gość
Indie to interesujący kraj ale na pewno bym się nie zdecydował na samotną podróż tym bardziej jakbym był kobietą. Nie chodzi o zahukane społeczeństwo tylko o fakty. W ich kulturze kobieta jest po to by służyć mężczyżnie. odważna jesteś albo szalona 🖐️

Gość gość
Poza tym ja nie pisalam, ze sie nie boje, strach przed daleką podróżą zawsze jest. Pozdro

Gość gość
a rodzice mają tyle kasiory by detektyw Rutkowski odnalazł w tym dzikim kraju???/

Gość gość
Bylam raz i nigdy wiecej.

Gość gość
samotnie mozesz spokojnie jechac np do Indonezji, Tajlandii, Laosu, a zamiast Indii- na Sri Lanke - ma wszelkie plusy Indii, a raczej nie ma minusów - to takie mniejsze Indie, a bezpieczniejsze dla kobiet..

Gość gość
Nie ważne czy jest się kobietą czy mężczyzną do niebezpiecznych krajów najlepiej nie jeździć samemu tylko z kimś bo każdy może być zgwałcony, zamordowany, okradziony, sprzedany na organy, porwany dla okupu lub w celu negocjacji aby wypuścić więźnia, terroryści bardzo często porywają mężczyzn kobiety rzadko i chcą aby wypuścić więźnia najczęściej więzień nie jest wypuszczany a oni są zabijani to jest nagrywane a potem jest w internecie. Jeśli chodzi o gwałty w Indiach oj kilka się zdarzyło a dziennikarze już zrobili aferę to już więcej ginie ludzi w Polsce w wypadkach samochodowych więc najlepiej nie jechać samochodem. Chodzi mi o to że jeśli chcesz to jedź ale uważaj bez względu na płeć.

Gość gość
Spóźniłaś się z tą podróżą dobre 40 lat. Teraz biały człowiek nie ma u dzikich za grosz szacunku, jest mięsem do w*********.

Gość gość
jak tam było ?

Gość gość
W dzisiejszych czasach odległość to nie jest żaden problem, bardzo łatwo już dostać się nam z jednego europejskiego kraju do drugiego. Można korzystać na przykład z tanich linii autobusowych jak ECOLINES. ecolines.net/pl Te linie mają wysoki standard, nowoczesne wyposażenie i dobre ceny z promocjami. I nagle czasem niewyobrażalny dla nas dystans skraca się do przyjemnej podróży za niewielkie pieniądze.

Gość gość
Byłam w Indiach z gaudeamus.com.pl. Mają świetne wyprawy do takich miejsc.

Gość gość
11.27 6 000 km tłuc się autobusem, oszalałaś?

Gość gość
Egzotyczne podróże są świetne. Ja nie mam aż tyle czasu by sobie samemu organizować podróż dlatego korzystam z usług www.wyprawy.pl Organizują świetne wyprawy w najbardziej egzotyczne rejony świata. Jeżeli chcecie przeżyć niesamowitą przygodę to polecam ich wam.

Gość gość
Z******ta sprawa. Sama bym chciała ale pewnie się nie odwaze. W Indiach trzeba uważać bo gwalca na potęgę. Jednego chłopaka do dziś szukają.