Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dgdgdkgjfjg12

auto do slubu

Polecane posty

Gość rybeczka911
Planujecie wesele? Nie macie jeszcze zaproszeń, winietek czy podziękowań? Zapraszam do kontaktu ze mną hanna.dziwoki@onet.pl , 535006900 Robię ręcznie zaproszenia, winietki itp. niedrogo i profesjonalnie.

Gość rybeczka911
Planujecie wesele? Nie macie jeszcze zaproszeń, winietek czy podziękowań? Zapraszam do kontaktu ze mną hanna.dziwoki@onet.pl , 535006900 Robię ręcznie zaproszenia, winietki itp. niedrogo i profesjonalnie.

Gość gość
Jeśli Wam takie auto odpowiada, to jak najbardziej się nadaje! Kolor bialy chyba najlepiej by się wpasował:) Na wypadek gdybyście jednak zmienili zdanie (lub po prostu chcieli sobie popatrzec na inne weselne propozycje), tutaj znajdziecie najwięcej ofert: http://www.oprawa.gdziewesele.pl/Auto-do-slubu/

Gość gość
Ja tego nie kumam, tego pożyczania auta na ślub. My jedziemy naszym Espace`m i co komu do tego :P :P :P

Gość gość
My tez jedziemy swoim własnym autkiem Grande punto 2008rocznik i tez mamy to gdzieś ;]

Gość dgdgdkgjfjg12
Sluchajcie te auto jest rodzinne iii..drzwi się rozsuwają , w srodku z tylu sa dwa fotele hmm siwadkowie by musieli przejść na tyl :> czy naprawdę to jakos bedize dobrze wygladac?

Gość gość
Nasz Espace to też auto rodzinne. Jedziemy sami, kieruje mój chłop, ja siedzę na swoim miejscu a na pozostałe 5 miejsc zabieramy dzieciarnię. Świadkowie jadą ze swoimi rodzinami :)

Gość dgfhijkl12
Wybacz, ale ja pytam powaznie. Nie wiem jaka dzieciarnie zabierasz;> i dlaczego swiadkowie jada swoim autem skoro jest miejscee ww aucie rowniez dla swiadkow. ja chce zeby ten dizen wygladal wyjatkowo i dlatego pytam

Gość gość
Ja całkiem poważnie odpowiadam. Dla mnie jeżdżenie ze świadkami jest po prostu niepraktyczne i nie widzę uzasadnienia. Po co to? No ale jak czytam to forum to dochodzę do wniosku, że to ja jestem z innej planety, bo wychodzi na to, że mój brak potrzeby jakiegoś ekstremalnego wyróżnienia się w tym dniu powoduje, że paradoksalnie mój ślub będzie niezwykle oryginalny :P

Gość gość
A my bedziemy jechali audii q7

Gość gość
To ja od postu o audi q7 - nas bedzie wiozl kolega narzeczonego. Chcial tylko bimber:) i rowniez uwazam ze placenie za wynajem to glupota. Zanim zalatwilismy samochod to narzeczony cos tam mowil ze chcialby wypozyczyc. To mu powiedzialam ze wole jechac naszym passatem niz placic za samochod