Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hejzera

Mój chłopak jest prawnikiem dostał sie na aplikacje a zarabia mało

Polecane posty

Gość Hejzera

Około 2,5 tysiecy. Dlaczego panstwo nie wspiera prawnikow w zaden sposob - np dodatkowej pensji w zamian za trud zawodu, czy cos jak mają gornicy - 13 i 14 pensje. Przeciez prawo to najtrudniejszy kierunek studiow, obok medycyny. ALe oczywiscie - lepiej wspierac osob, ktore poszluy za skroty i nie maja porzadnych studiow

Gość gość
w zamian za trud zawodu?? buahahahahhahhhaa, jasne juz się pedzimy zeby zrobic spoleczną zrzutkę na twojego fagasa nieudacznika:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość gosccs
Operator tokarki bez wykształcenia wyciąga w firmie mojego znajomego w Polsce 5 000. A mój kuzyn za granicą na budowie zarabia blisko 10 000. Także wyższe wykształcenie nie jest gwarantem wysokim zarobków i braku odnalezienia się na rynku pracy.

Gość Hejzera
Niestety po polskim prawie za granica nie bedzie miał lepiej. W Polsce po prostu jest duzy problem z tym, ze ludzie boją sie korzystac z uslug prawnikow. Przez to te wszystkie sprawy pokazywane w uwadze i innyhc tego typu programach. Za glupote sie placi

Gość gość
no nie przesadzaj, aplikant to taki prawniczy staż. To ile mieliby mu płacić na tym stażu, żebyś uznała że jest ok???

Gość Hejzera
Najlepiej koło 6 tysi... bo wiesz ja do pracy nie pójdę a wymagania mam nie bede żyła jak plebs

Gość gość
:D:D:D

Gość cymbałł
Ja jestem lekarzem na stazu i dostaje niecale 2 tys. Moj kumpel zaraz po lepie pojechal na staz do uk. Ma tam na reke przeliczajac na zlotowki 12 tys miesiecznie (na stazu). Z tego kraju trzeba uciekac.

Gość cymbałł
a sory pomyliło mi sie to na miliardy liczyłem stare

Gość cymbałł
Mozesz sie podszywac nieudaczniku ale fakt jest taki ze lekarz stazysta w uk dostaje netto 3 tys funtow miesiecznie. Na specce wynagrodzenie na kierunkach deficytowych rosnie do 7 tys funtow na reke miesiecznie , w zwyklych 5 tys.

Gość gość
wyjedźmy stąd. niech ryży s******l szuka pieniędzy na emerytury w doopie jana-wicka

Gość bernank
hahaha, w dzisiejszych czasach dobry prawnik musi znać ekonomię oraz prawo administracyjne i geodezję , geologię oraz historię starożytną i nie może się obawiać sztychówki i kopania rowów , gdy natrafi przypadkiem na znaleziony w glebie obiekt archeologiczny , który świeci jak złoto , zakutym prawym rycerzom należy powiedzieć wprost , że ma coś z rycerza, czyli zakuty łep

Gość cymbałł
I wszystko to wyczytałem z "Wademekum Bajkopisarza"

Gość cymbałł
Podszywie w dobie internetu sam moglbys to sprawdzic w sieci a nie wypisywac p*****ly.

Gość jhjkhkjhjkhgjkh
to ze lekarze zarabiaja duzo to fakt moim zdaniem za duzo

Gość jhjkhkjhjkhgjkh
to ze lekarze zarabiaja duzo to fakt moim zdaniem za duzo

Gość Marcino22
Cymbałł hmm rzeczywiście twoje pierdoły pozwalają stwierdzić że nick rzeczywiście odwzorowywuje Ciebie albo kolega w próbuje wprowadzić Cie w członkostwo...

Gość gość
skoro tam takie kokosy, to wyjeżdżajcie. Przecież bierzesz dowód w łapę, mała walizeczkę a tam już na ciebie czekają przecież :) A granice otwarte, więc po co na kafeterii jęczeć, że ci tu źle? Przecież jak ja za ciebie wyjadę, to tobie się nie polepszy. A jak nie chcesz ryzykować, mimo, że kumpel tam tyle zarabia - to twój problem

Gość gość
lekarz jak lekarze - no ale adwokat co na sprawie wypowiedział TRZY ZDANIA skasował za tę harówę blisko 2000 PLN to jest dopiero kpina (wszyscy zapłaciliśmy - bo to był adwokat z urzędu)

Gość cymbałł
Dlaczego pierdoły? Masz internet? Sprawdz. Lekarz 1 kontaktu zarabia 15-20 tys gbp miesiecznie

Gość cymbałł
Oczywiscie ze wyjezdzam ale musze juz tutaj dokonczyc staz.

Gość cymbałł
Lekarze na zachodzie europy sa grupa zawodowa kilkukrotnie lepiej uposazona niz politycy. Chirurg naczyniowy z 20 letnim stazem ma w Londynie okolo 60 tys gbp na reke na miesiac. Oczywiscie zarabiajacych tak wiele jest mniejszy odsetek ale wiekszosc ma w przedziale 10-30 tys