Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teraz nagle po uzyskaniu dyplomu lekarza mam powodzenie u kobiet

Polecane posty

Gość gość

Pamietam jeszcze pare lat temu i w liceum bylem powietrzem. To pokazuje jaka to wszystko zgnilizna i zaklamanie/

Gość gość
Gratuluję.Zmień otoczenie.

Gość gość
ciezka praca doszedles do czegos , to teraz korzystaj z zycia

Gość okjbvfrtyjhbvfrtyujnbvcfrtyhb
bez przesady. ale jak znam sie na zyciu cos w tym jest z tymi babami.

Gość gośćmiki
Gratuluje. A co.ci przeszkadza powodzenie u kobiet??? Lekarz dobry zawód, sama żałuję że na te studia nie poszłam

Gość okjbvfrtyjhbvfrtyujnbvcfrtyhb
ba! by sie teraz prywatny piniondzor kosilo na biednych zdechlakach. c'nie?

Gość gość
ty i ten dyplom .A co po dyplomie wpolsce? wielkei G .Jesli nie masz koogs kto ci pomoże tożegnaj :) znam temat od podszewki ,mam kilku praktycznie w rodzie

Gość gość
A kto powiedzial ze zostanie w pl?

Gość gość
A co jeżeli ma kogoś?

Gość gość
Do autora widzisz to tak jest ze kobieta nie widzi i nie docenia faceta puki jest biedny i niczego nie posiada ! Brawo za dostrzezenie zaklamania kobiet widzisz sam ze dopiero po uzyskaniu dyplomu lekarza zobaczyly w tobie majetnego w przyszlosci goscia co zapewni im byt ! Ja uwazam tak jak ty by kobiety sie ogarnely same do roboty sie wziely i dorzucily do samochodu , mieszkania i budzetu rodzinnego !

Gość gość
a moze kilka lat temu byles chlpocem a teraz jestes mezczyzna,wizerunek sie zmienil,postawa,pewnosc siebie.....nie pomyslales o tym,niby madry a glupi

Gość gość
tak widzialy w nim chlopca bo nie mial niczego ! teraz widza w nim faceta bo ma perspektywy udanego i dostaniego zycia :D Zal sluchac glupot i zaklamania kobiet !

Gość gość
Ja podobnie, z tym że ja osiągnąłem sukces finansowy związany z przedsięwzięciem, które rozpocząłem kilka lat temu. Lubię wygodę i luksus więc się z niczym nie kryje. Do 24 roku życia, kobiety traktowały mnie jak powietrze, nie istniałem dla nich, dzisiaj same do mnie zagadują, proponują spotkania czy wymianę numerami telefonów. Najzabawniejsze jednak jest to, że po założeniu konta na portalu społecznościowym w celu odświeżenia dawnych znajomości, kiedy wypełniłem profil i dodałem kilka fotek ze swojego nowego życia, kobiety które bezpośrednio traktowały mnie jako kogoś gorszego w młodości, równiecześnie bzykając się z "ciachami" ile popadnie, dzisiaj piszą do mnie z propozycją spotkania, albo "co u ciebie" podczas gdy podczas wspólnie spędzonych 3 lat w szkole czy 5 na studiach, odezwały się do mnie kilka razy słowami typu "pożyczysz notatki", "dasz odpisać", "jak masz w drugim zadaniu?"... Kobiety fałsz, egoizm i wyrachowanie mają we krwi. Zero odpowiedzialności, zero myślenia w przyszłość, tylko żeby im było najlepiej. Ale ja frajerem nie jestem, to co one mogłyby mi dać, mogę kupić w o wiele lepszym wydaniu, co zresztą czynie.

Gość gość
Oczywiście,sama zauważyłam to,że kobiety już nie patrzą na wyląd,charakter,itp tylko oczywiście na zawartość portfela,mnie osobiście się to w głowie nie mieści,ale cóż potem ich życie wygląda jak wygląda.Oszukują zdradzają się wzajemnie,więc młodzi panowie lekarze,zastanówcie się ,czy to aby miłość.

Gość gość
sa i tacy którzy ryzyjuja biorac łapówki ,poniewąz sa pazerni do najniżeszgo stopnia, wiec proszę naby tacy idioci i głupcy nie kierowali lekarzy czy kobiety na właściwą drogę :-)

Gość gość
masz dyplom to teraz do urzędu pracy sie zarejestrowac ;D

Gość qwertyuiolkjhgfdszxcvbnmkiuytr
jak w kazdym zawodzie i w tym sa madrzy lekarze z powolania i durne kutafony

Gość gość
a może wtedy byłeś zakompleksionym okularnikiem a teraz jesteś pewnym siebie mężczyzną ??

Gość gość
Lekarz, prawnik, inzynier to jest dobra partia dla kobiet i zawsze bedzie. I co wy sie ta bulwersujecie ze kobiety na tkich leca. Co maja sie ogladac za nieudacznikami zyciowymi?? zostales lekarzem cos osiganlaes w zyciu. T naprawde duzo bo wieksco polaow to sieroty zyciowe.

Gość gość
Jak masz z tym problem ze kobieta patrzy na Twoj status to sobie znajdz lekarke i tyle w temacie. Ogolnie srodowiska lekarskie i prawnicze sa bardzo zamkniete ludzie wiaza sie wlasnie miedzy soba. Nie bedziesz mial pozniej problemow z tym ze ona poleciala na Twoja kase bo raczej sama bedzie na siebie zarbiac.

Gość gość
kochany tym całym polskim dyplomem mozesz sobie szyby waucie przetrzeć :) szkod aże nie studiowałęs w Niemczech albo Stanach byłbyć kimś

Gość gość
Nie rozumiem Twojego bulwersu... wolałbyś żeby kobiety leciały na żulków spod budki z piwem? Wybierają jak najlepszą partie. Mężczyzni też wola ładną, zgrabną inteligentną dziewczyne niz np: idiotke która w wolnym czasie pije tanie winko. Mną też faceci nie interesowali sie w młodości, rodzice nie mieli pieniędzy na modne ubrania. A na studiach wolałam sie uczyć niz szukac sponsora. Teraz po szkończeniu dobrej uczelni mam fajną pracę stac mnie na modne ubrania, fryzjera, kosmetyki w wyższej półki i nagle dookoła pojawiło sie pełno adoratorów. W odróżnieniu od ciebie nie marudze, że faceci to świnie bo jak byłam sara myszkę woleli modnisie które mimo wszystko swój wolny czas preferowały spędzac w otoczeniu starszych dziannych facetów. Ot zycie, kazy szuka najlepszej partii.

Gość niestety takie jest
prawo dżungli. Atrakcyjny samiec to taki, który potrafi zapewnić bezpieczeństwo. Odpowiedz sobie szczerze, czy szukasz dziewczyny bez wcięcia w talii, z krótkimi, słabymi włosami albo z malutkimi piersiami? Oczywiście...osobowość jest najważniejsza, ale czy pozwoliłeś komuś zakochać się w Twojej osobowości? Pewnie byłeś cichy, zamknięty w sobie, spędzający większość czasu w książkach.

Gość gość
Che che........... typowe nie ty pierwszy nie ty ostatni. A dyplom med jest wiele warty -jak najbardziej uznawany na zachodzie. każda pipa wie ile zarabia lekarz więc stałeś się"cenionym dobrem". Początkujący lekarz zarobi więcej niż nauczyciel po 25 latach pracy ...

Gość jjjjjjjhguxfcyg
W pewnej chwili książki na bok :))i jazda :

Gość fdvvergthyrterw
wyjedz do Anglii tam prace masz jak w banku, chyba że jestes łamaga to moge pomóc w załatwieniu :) akurat jest okazja

Gość magdaaakaa
Lekarz, a taki głupi, że żal... Ja z brzydkiego kaczątka wyrosłam na piękną kobietę i faceci, którzy mnie olewali w liceum, teraz gubią szczęki i zagadują, gdzie mogą.... Co za zgnilizna.....fuj.

Gość gość
Głupia prowokacja faceta, który nie moze się pogodzić z brakiem zainteresowania u kobiet. Jaki lekarz by takie bzdury pisał?

Gość cbvb
jaki lekarz by _tu_ pisał

Gość weeeeeeeeeeeeeeee
nie wierzę, że koleś na medycynie nie miał brania. Toż tam jest taka przewaga bab, że jak koleś nie jest zdeklarowanym gejem to chętne zawsze są. . A i manifestowany homoseksualizm nie zawsze pomaga :P. Do nas do akademika wpadały dziewczyny z medycznego i flanela była w cenie. Nie mówiąc o tym, że część facetów w liceum i na początku studiów wygląda jak nieopierzone kurczaki, a potem mężnieją i robią się całkiem atrakcyjni. Są też tacy co brzydną. Tracą chłopięcy urok i tatusieją(posiadanie dzieci nie jest konieczne w tym procesie, chodzi o wygląd). Ale na pewno chodzi o dyplom. Przecież lekarz bez specjalizacji to nie jest ktoś kto zarabia kokosy. Kasa owszem jest ale później.