Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalka pielegniarka

praca i rejestracja w nmc w angli dla pielegniarki po studiach bez doswiadczenia

Polecane posty

Gość natalka pielegniarka

Tak jak w temacie. W tym roku skonczylam studia pielegniarskie i zamierzam wyjechac do uk. Jestem w trakcie tlumaczenia dokumentow. Mam mnostwo watpliwoosci a najwieksza zwiazana z tym czy jako licencjat pielegniarstwa po studiach i bez doswiadczenia zawodowego (nie liczac 3 lat praktyk w szpitalu) moge starac sie o ta rrejestracje do nmc i czy mam szaanse na prace? Prosze o pomoc.

Witam ja mam również ten sam problem;( nie mam w tym roku ukończyłam licencjat z pielęgniarstwa i również chce wyjechać,nie mam żadnego doświadczenia(poza praktykami) obecnie czekam na dyplom i również mam wątpliwości czy wogóle rozpoczynać tą rejestracje,czy masz natalko już jakieś inf na ten temat?w i nternecie jest dużo forów z tym problem i jest również dużo sprzecznych inf;(

Gość gość
przeczytałam chyba wszytsko z angielskiej strony nmc wykonalam parę tel i juz wszytsko wiem:)a wiec tak natalko, w naszym przypadku po ukonczeniu licencjata bez problemu mozemy zarejestrować się w nmc w anglii;)ponieważ posiadamy tytul licencjata wg nowych wymogów doświadczenie wymagane jest jedynie w przypadku pielęgniarek dyplomowanych i tych które kształciły się w innym systemie. Co do pracy to mój chłopak mieszka w uk i wiem że większość ofert pracy skierowana jest do personelu posiadającego doświadczenie, ale i sa takie oferty bez doświadczenia dla junior nurse;)napisz jak przebiega twoja rejestracja;)

Gość Marta PCQ
Osoby poszukujące wsparcia w rejestracji NMC zapraszam do kontaktu , tel. 796 812 057 bądź marta@pcqrecruit.com, bezpłatnie wspieramy Państwa podczas całego procesu rejestracyjnego, od rozpoczęcia, aż do otrzymania nr PIN. Pozdrawiam, Mart PCQ

Gość gość
:)ah no to nastepny temat o zyciu za granica no i jak sie uklada to nigdy tak naprawde nie wiemy 33333 www.youtube.com/watch?v=-R6CnSqPnEg