Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tira rira

dietkujemy

Polecane posty

Gość tira rira

witam zaczynam jutro i nie mam zamiaru podczas diety sie meczyc . chce zrobic to na stałe wiec nie zalezy mi na szybkosci . ktos ze mna?

moj plan to -na poczatek nabiał i warzywa - pic minimum 2l wody dziennie -codzienne brzuszki plus dwa razy w tygodniu jakis trening - jesc małe procje tak co 3 godziny - nie jesc po 20

Gość wirtuozeria
Ja dodam jeszcze, że warto włączyć do diety produkty bogate w kwasy omega-3, czyli ryby, niektóre oleje roślinne (np. rzepakowy), orzechy włoskie itp - dzięki omega-3 łątwiej jest zrzucić kilogramy :)

Witam. Ja też tak jak Ty Tira chcę, zrzucić kilogramy pomału i na zawsze, lecz wiedziałam, ze sama sobie nie poradzę i poszłam do dietetyczki. Jestem juz 4 tyg. na diecie i mam 4 kg mniej. Dostałam rozpiske co i jak mozna jeść, Wazne jest właśnie jedzenie o stalych porach. Mam 4 posilki główne co 4 godziny a pomiedzy nimi mozna zjesc jakis owoc, warzywo , jogurt. Ważne jest aby w stalych posilkach znalazly sie węglowodany i bialko stale, oczywiście wszystko w odpowiednich proporcjach.

Gość Olcia Dubicka
Jeśli będziesz to robić z przyjemnością to nigdy nie będziesz się męczyć podczas diety :) Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Zdecydowałam się po tym jak zobaczyłam że tabletki zostały przetestowane przez głównego inspektora sanitarnego i dopuszczone do obrotu w Polsce co potwierdza ich bezpieczeństwo a to jest najważniejsze i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie testy co stawia ich w złym świetle.