Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimi456

Polka Pakistanczyk w Londynie

Polecane posty

Gość mimi456

Chciala bym nawiazac kontakt z jakimis dziewczynami, ktore sa w zwiazkach mieszanych a dokladnie, ktore maja za mezow/partnerow Pakistanczykow i mieszkaja w Londynie. Sama mam za meza Pakistanczyka i mysle, ze fajnie by bylo poznac jakies nowe kolezanki :)

Gość gość
Rasistki.

Gość gość
Hmm ja ja jestem ze zwiazku mieszanego - moja mama Polka a mij tato jest Asyryjczykiem z Kuwejtu:). Pozdrawiam z Kuwait City :-) Moj email jakbys chciala pogadac : fahkirjk@gmail.com

Gość do kuwejtu
Asyryjczycy są odrębną społecznością na Bliskim Wschodzie: to są chrześcijanie, ich przynależność etniczna nie jest arabska,ani zydowska posługują się jęzukiem neosyriackim (nowożytnym aramejskim).Jezus Chrystus byl Aramejczykiem, obecnie sa przesladowani przez Muzulmanow. A jak jest u Was w Kuwejcie?

Gość gość
POMOCY! Moze to nie jest odpowiednie miejsce na tego typu dyskusje, ale problem polega na tym ze ojciec mojego syna jest z pakistanu, dziecko dopiero co narodzone ....jest z Londynu.... czy ktos orientuje sie jak oni mam na mysli pakistancy traktuja dzieci z nieformalnych zwiazkow? Dodam ze ojciec mojego dziecka sie totalnie nie interesuje co jest przykre ale jesli chodzi o jego rodzine?? jak to wygląda?

Gość gość
ile jeszcze tych ciapackich bekartow powijecie spermojady ???

Gość gość
http://pokazywarka.pl/6ym5ex/ pakole i inne ciapoki som sliczne i boskie a wy polczyny takie sliczne buuuuuhaha,chcialas brudasa to masz naznaczyl cie bekardem do konca twojego marnego zycia ale jaja :D szkoda tylko ze bedziemy ciebie malpi zlewie i malpe utrzymywac z naszych podatkow ale pociesze cie z ciapatym bekardem nikogo juz nie znajdziesz nawet murzyna :D ihaha

Gość gość
Rodzina twojego pakola, tego takiego inneeeego niz wszyscy :P moze zainteresowac sie szczeniakiem, porwac go i wywiezc do ciapolandu. Chcialas szmato ciapackiego fiuta, to masz :D

Gość miss Jadwiga Tips Uk
ale obrzezany :D no miejmy nadzieje ze chociaz miala ****nko dobre,bo juz wiecej raczej nie p****** :D buuhaha zycie to sa chwile,chwile,takie barwne jak.........nananana :D