Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaintrygowany100

Spotkałem sie z dziewczyną z sympatii

Polecane posty

Gość zaintrygowany100

Hej Dzisaj spotkałem sie z dziewczyna z sympatii, podchodziłem sceptycznie do tego spotkania bo na zdjeciach wygląda mizernie. Myślę sobie rany co mi zalezy, w sumie warto sie spotkać dla samego towarzystwa, w końcu wyglad to nie wszystko a mozna zawsze spedzic miło czas. Tak też zrobiłem, totalne wyluzowany, zero spięcia, jestem na miejscu patrzę ? i widzę super dziewczynę !, zgrabną i ogólnie fajną. Byłem mega zaskoczony, rozmawialiśmy długo, czas szybko nam leciał. Co najlepsze dyskusja z nią była dla mnie czymś bardzo miłym, szybko mijał czas, wiele wspólnych tematów, Na koniec spontaniczne mnie pocałowała na do widzenia, jak myślicie ? Czy to jest znak ze jej się spodobałem ? Do wszystkich co maja konta na portalach randkowych, nigdy nie sugerujcie sie zdjęciem, bo możecie się naprawdę czasami bardzo zdziwić.

Co do zdjęć - potwierdzam (choć nie chodzi mi tu ściśle o portale randkowe) :) Naprawdę - czasem świetna dziewczyna wygląda na zdjęciach tak, że na żadnej sympatii by faceta nie znalazła :)

Gość koc mie dreczy
kto wie? a wytarles slady szminki z policzka? >::D

Gość zaintrygowany100
ze mna jest podobnie, ja fotogeniczny nie jestem, ale jak sie spotykam to pozniej mam tak że 99% dziewczyn chce sie ze mną spotykać nadal, pare napisało mi wprost że wyglądam super w realu a na zdjęciach duzo gorzej. Jestem przekonany że duzo takich co sie ze mna nie umówiło bo im sie nie spodobałem na fotkach byłoby zaskoczonych jak by mnie zobaczyły w realu. Na zdjeciach nie widzisz wielu rzeczy, wzrostu, nie masz skali. zdjecie spłaszcza i ogólnie nie jest adekwatne do tego jak naprawdę wyglądamy. Ciesze się że ją poznałem, :)

Gość gość
ja na zdjeciach wygladam jak modelka a w realu jak kupa gówna :(

Gość zaintrygowany100
oj nie przesadzaj, na pewno jest jest tak zle, pewnie masz fajne rysy twarzy ?

Gość zaintrygowany100
moze ktos cos jeszcze napisze ?

Gość Wasabi
No ogólnie masz racje, ale na sympatii jest mało ludzi poważnie myślacych o życiu:-(

Gość ja niestety mam na odwrot
duzo facetow zachwyca sie mna w necie bo wychodze fajnie na fotach, za to jak ktoregos spotkam w realu to prawie w 100% nie odezwie sie juz i unika mnie na fejsie czy innych portalach, jak rzuce cos na czacie to nie odpowiada i schodzi z linii.tylko jeden powiedzial ze mu nie przeszkadza ze jestem taka brzydka, bo on na nic z wyzszej polki nie zasluguje.koniec z poznawaniem ludzi w necie, gadka szmatka na czacie moze byc, ale nie spotkam sie juz z nikim w realu

Gość Zuzanna Amelia ææ
A do mnie przestaja sie odzywac jak dostaja moje foty dlatego juz od dawna nikomu nie wysylam.

Gość hertinum
A ja się spotkałam z chłopakiem poznanym na epolischwife.com:D

Gość gość
dlatego ja nie dodaje, bo na zdjeciu wygladam fatalnie, w realu duzo lepiej i co poczac jak rozmwoa jest fajna i ktos prosi o zdjecie, jak nie wysle to mysli ze jakas ofiara losu, jakz tego wybrnac, przeciez nie napisze, hej, wiesz co, lepiej od razu sie spotkajmy bo na focie wygladam tragicznie :)

Gość gość
A ja myślę, że to wymyślona historyjka "z apelem" żeby tym brzydszym dawać szansę ;] Ergo - autor jest brzydki i zdesperowany :D

Gość gość
eeeeeee bez przesady :)