Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Asiula Cebula

Zaraz zawału dostane robak ćmy w moim pokoju

Polecane posty

K***a mać ja dziś nie zasnę :O Widziałam robaka w moim pokoju przy łożku!!! K***a! Walnełam książką, ale chyba za lekko i uciekł. W dodatku chyba z 10 ciem lata mi pod sufitem. Tak to jest otworzyć na chwilę okno. Boże, boże co za kara mnie spotyka..obecność robali mnie paraliżuje, boje sie, ze ten robak bedzie po mnie łaził w nocy. Dzis mama sie ze mnie śmiała żebym przypadkiem straży pożarnej nie wyzywała jak nikogo nie bedzie w domu i gdy zobaczę robala. Zwariuje zaraz!!!

Gość gość
weź już zamknij tą mordę idiotko:o

no, ja też się panicznie boję i brzydzę robali :-/ ;-) przed chwilą zabiłam miotłą coś czarnego co łaziło mi po suficie xd

To zgaś duże swiatło i zapal małą lampkę albo cokolwiek , tak żeby zwabić te robactwa i wtedy z zaskoczenia JEB :D

najgorsze jest to, że ja czuje, że coś po mnie łazi ale na ciele nic nie ma!!! Te ćmy hałasują, ja sie coraz bardziej boję...ten robal to MĄCZNIK MŁYNAREK, czy wie ktoś może czy on gryzie? :O

Gość gość
gryzie w PEZDE!!!!!

Gość gość
A Ja mam moskitiery w oknach i mnie to rypka

Gość gość
ale zalosnie prosisz o uwage :o masz internet to se poszukaj czy gryzie, co za idiotka

Gość gość
następna whedif kurvva ją mać:o, tępe kurvvy:o

ja p*****le on zyje, nie trafiłam w niego, uciekł pod łożko, chyba wezwe ta straz pozarną, zaczełam krzyczec, cala jestem mokra ze starchu

zawsze mam takie niekontrolowane napady krzyku jak widzę to ścierwo, jak ja mam zasnac gdy ten s*******n sobie żyje pod moim łożkiem? co ja mam zrobic? czatowac na niego az się łaskawie wyłoni? trudno wolę nie spać całą noc niż usnąć i żeby to gówno po mnie łaziło podczas snu :( trzese się :(

Gość gość
co za idiotka:o nie dziwne ze nikt nie chce r****ć takiego głąba:o