Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maja737373

Czy iść na tę imprezę

Polecane posty

Gość Maja737373

hej, w tym roku na praktyce studenckiej poznałam 4 fajnych chłopaków, mieszkaliśmy koło siebie przez tydzień i razem pracowaliśmy. Byli bardzo sympatyczni itd. Po praktyce każdy z nas rozjechał się do swoich miast, jednak jeden z kolegów zaprasza mnie na 4 dniową imprezę do Warszawy ( oboje jesteśmy z okolic szczecina, ale daleko od siebie), gdzie imprezę robi ich koleżanka ze studiów (studiujemy w innych miastach), na imprezie będzie też drugi chłopak, z całej tej czwórki. Boję się jednak jechać, bo wszyscy będą się tam znali prawdopodobnie, a ja będę się czuć jak 5te koło u wozu, tym bardziej, że ciężko mi nawiązać kontakty z ludźmi, a z drugiej strony bardzo chciałabym znów się z nimi spotkać i w ogóle. Poradźcie mi co robić, proszę o poważne komentarze. Czy w ogóle nie jest bezczelne jechać do kogoś na imprezę nie znając go? Zaznaczam, że gospodyni napisała, że osoby tow. mile widziane? pomocy

Gość gość
Pewnie, że jedź. Skoro Cię zapraszają, to widać chcą, żebyś przyjechała. W innym razie nic by Ci przecież nie mówili o tej imprezie ;)