Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fląders

jak to się dzieje że niektóre kobiety lubią doprawiać rogi bez oceny

Polecane posty

Gość fląders

Nie zamierzam tu poruszać wątku, że takie kobiety np są dzifkami, i są skreślane, w przeciwieństwie do zdradzaczy bo faceci tez sie zdarzają, co na boku roochają, Ale skąd biorą się kobiety, które lubią dymać się na boku, mają faceta, a skaczą na boki? Czy taka kobieta jest warościowa w jakiś sposób? jaki typ faceta jest jej potrzebny i czy w ogóle taki typ istnieje? i czym się charakteryzuje? Jak postępować z taką kobietą Spotkałem się z propozycją kobiety w związku

Gość gość
na ogół kobiety są skonstruowane inaczej-potrzebują zaangażowania emocjonalnego, ale może nie wszystkie tak jak jest również wielu empatycznych emocjonalnych facetów

Gość gość84
Nieważne czy to facet czy kobieta - jeśli robi tak, jak piszesz, jeśli zdradza, nie raz i nie dwa to na szacunek nie zasługuje. Jedynie na co zasługuje to, że ktoś uświadomił ich partnera /kę jacy są.

Gość Wenus_80E
Sorry, ale jakaś desperatka Ci się trafiła :D Nawet jak babka ma ochotę na gościa to tak nim zakęci, że to on wyjdzie pierwszy z inicjatywą :)

Gość fląders
no, w sumie właśnie zakręciła mnie była zdystansowana i prowokująca nie dała po sobie znaę, rozgrzała sie dopiero gdy zacząłem ją całować

Gość Wenus_80E
Hmm ... a wiesz, że ona tak wszystkim chętnie daje na boku ? Może się akurat w Tobie zadurzyła i coś w niej pękło, dlatego wyszła z propozycją ? Nie ma co tak wszystkich do jednego worka wrzucać ;) A nawet jak ktoś daje się ponieść emocjom "raz w czas", to już nie może być wartościowym człowiekiem ? Zawsze jest te drugie dno ;) Najwyraźniej kobitka jest świadoma tego co robi i nawet jak Ty nie wiesz, to ona Tobą tak pokieruje, że będziesz robił co trzeba ;)

Gość taakasytuacja
Droga Panno Wenus, która mi tu dobrze radzi Bardzo bardzo chciałbym, żeby tak było, ponieważ ja tez się w niej zadurzyłem, i to barrdzo Słyszałem od kolegów po prostu, że znają mnie i dobrze mi radzą, że jak chcę FUNu, to tak, ale jak czegoś więcej, to nie Choć Oni sami wiedzą o sobie, że święci nie są Ale widocznie nie byli dla niej na tyle ważni, by coś z tego wyszło, nie chciałbym sam się znaleźć w gronie nieważnych Z drugiej strony choć raz chciałbym zaryzykować i tak na prawdę się o kogoś postarać moja ex była z tych co maja zasady, ale miała takie mniemanie o sobie, że ciężko było w niej zobaczyć szczere człowieczeństwo z Tą pomimo, że święta nie jest-świetnie mi się rozmawiało i ja wiem, że ona ma w sobie więcej charyzmy Jest trenerką jazdy konnej, co jest niezwykle dla mnie pociągające

Gość Wenus_80E
He, he .. żadna panna ze mnie :D dlatego wiem o czym pisze ;) A kolegami głowy sobie nie zawracaj :) No i o niebezpieczeństwie takich ukladów nie muszę ci pisać ;) Zawsze któreś może się zakochać i dążyć do bycia w związku razem :P

Gość gość84
wartościowy człowiek, który zdradza i nie szanuje wydawałoby się najbliższą mu osobę...? wolne żarty. Skoro rzeczywiście się tak zadurzyła w autorze to dlatego w dalszym ciągu okłamuje obecnego partnera?

Gość fląders
wenus, dobrze że wiesz o czym pisać ona teraz mi nie odpisuje na maila, którego wysłałem, napisałem tam co u niej? i że szkoda, że wyjazd szybko się skończył ale mogłem ją urazić, bo potraktowałem ją jak powietrze gdy na wyjeździe przyjechał jej chłopak, to była dość niezręczna sytuacja a fakt, po co jest z tamtym, skoro szuka?

Oj wygląda na to, że dość mocno Cię już zakręciła ;) I szczerze, to sama jestem ciekawa czemu jak ma chłopaka, tak chętnie lgnie do innych facetów :P Potrafię zrozumieć długoletnie mężątki, gdzie się uczucie wypaliło, ale pozostają wspólne zobowiązania, dzieci itd. Nie tak łatwo odejść, no nowo zaufać innemu itd. Ale z tego co piszesz to młoda laska, która jest jeszcze "do wzięcia" ;) Od Ciebie tylko zależy czy będziesz chciał ją odbić ;) Czy jest tego warta ? To już sam musisz zdecydować ;) Ps.Wybacz, ale przez chwilę pomyślałam, że ta jada konna może tak ją pobudza erotycznie, że jest wciaż napalona i jak się trafi jakiś zainteresowany to musi sobie ulżyć, bo jej chłopak nie zawsze jest na wyciągnięcie reki ;)

Gość fląders
..a mi się tez tak wydaję wydaje mi się, że kręci ją, jak facet po prostu podchodzi bierze ją za włosy i postępuje z nią bardzo zdecydowanie kicha, że najpierw udawałem, że nic od niej nie chcę, a potem napisałem do niej maila mogła pomyśleć, że jestem mięczakiem niezdecydowanym więcej wskórałbym nie słowami ale szybkimi akcjami A jazda konna na pewno ją nakręca, wiem, bo mnie też nie raz się przytacza sytuację, gdy ogier pokrywa klacz-i coś w tym jest

Gość gość
Jeny potrzebowala odskoczni. Moze jej facet jest kipski w lozku, ale ma kase i go nie zostawi. Nie dorabaj ideologii. Czasy sie zmienily. Teraz kobiety tez potrafia uprawiac sex bez zadnego zaangazowania emocjonanego. I tyle.

Fląders - jest wiele miłośniczek jazdy konnej ;) może znajdzie się jakaś "bez ogiera" ;)

Gość normalna kobieta75
czasem bo nie zawsze koooresstwo to stan umyslu i to niezaleznie od plci