Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyniki testu cizowego

Polecane posty

Gość gość

witam. robiłam test ciazowy 10,11,12,13,14,15 dni po stosunku. 14 dni po stosunku na teście po kilku godzinach pokazały się dwie kreski( na wcześmiejszych nie) na tescie 15 dni po stosunku( termin spodziewanej miesiaczki) pokazała się jedna kreska. co mam o tym myśleć?

Gość gość
po kilku godzinach test nic nie znaczy, wynik jest ważny tylko kilka minut po badaniu - tak jak jest to w instrukcji. więc niestety prawdopodobnie nie jesteś w ciązy

Gość gość
Po kilku godzinach wynik jest nieważny! Odczytujesz wynik po 5 minutach, po czym wyrzucasz test i więcej go nie oglądasz. Poza tym masz lekką paranoję i wyrzuciłaś sporo kasy w błoto, bo pierwsze 3-4 testy nie wykazałaby ciąży nawet gdybyś w niej była.

Gość gość
właśnie dobrze. obym nie byla. jeszcze jutro powtórzę. ten z dzisiaj ma jedna kreske i te wczesniejsze rónież, tylko ten z wczoraj :>

Gość gość
no piszcie no :(

Gość gość
czyli ten z dzisiaj jest wiarygodny? ten w terminie spodziewanej miesiaczki.

Gość gość
hallo? niech ktoś się jeszcze wypowie

Gość gość
Dzisiejszy albo jutrzejszy najlepiej z porannego moczu.

Gość gość
Ile takich samych tematów jeszcze założysz? Nie jesteś w ciąży.

Gość gość
dzisiejszy też był robiony z porannego moczu.. wczorajszy też. jutro też zrobię..

Gość gość
halo? dziewczyny> pomozcie..

Gość gość
Po co kupujesz te testy skoro nie robisz ich zgodnie z zaleceniami. Czy naprawdę tak ciężko zrozumieć, że wyniki mogą być fałszywe jeśli nie robisz ich zgodnie z instrukcją. Ale nie Ty mądrzejsza od testów jesteś i teraz masz babo placek. Ja starałam się o dziecko 3 lata. Miesiąc temu zauważyłam (przy stosowaniu testu zgodnie z zaleceniami na ulotce) dwie kreseczki. Był to piątek. W poniedziałek biegiem na pobranie krwi i już po 15 tego samego dnia byłam pewna, ze będę szczęśliwą mamą. Koszt - 45zł czyli jak tak podliczyć te wydatki na testy nawet taniej by Cię to wyszło. Idź dziewczyno na ta betę bo nikt tu nie jest wróżką, nikt nie widział jak Ty te testy robisz i nikt Ci nie powie dlaczego najpierw były dwie a potem jedna opanuj się! Co mam Ci wywróżyć czy jesteś w ciąży czy nie?

Gość gość
Najlepiej idz na bete ,będziesz wiedzieć.,