Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Witam.. Mam taki maly problem. Razem z narzeczonym chcemy bardzo miec dziecko. Myslelismy ze moze w koncu sie udalo chociaz testy dawaly negatywny wynik. 2 tygodnie temu bylam u dziadkow w odwiedziny. Pod koniec moj dziadek odciągnął mnie na bok i zaczął wypytywać czy nie chce o czymś mu powiedzieć,a potem wypalił, że jestem w ciąży bo widzi po oczach.Także zauważyłam różne zmiany, staniki kupione jeszcze miesiac temu sa teraz za małe,brzuch lekko zaokraglony od dolu,mdlosci ktore mialam do ostatniej srody. Jednak nie bylismy jeszcze u gina bo myslelismy że to za wczesnie,skoro testy nie potwierdzaly. Ostatniej soboty z rana zaczelam miec lekkie krwawienie taka jakby lekko rozcieczona krwia.Dopiero gdy obudzilam sie w niedziele z bólem zauważyłam ze teraz leci ze mnie bardzo obficie. Sami juz nie wiemy co robic. W sumie najbardziej się boję, że jeśli pojde to okaże się że jednak nie byłam w ciązy. Dodam, że jeśli jednak,to by była moja pierwsza ciąza.

Gość gość
Dziewczyno i w czym my możemy Ci pomóc? Do lekarza, musi Cię przebadać bo z organizmem coś się dzieję. Testy nie dają 100% pewności, najlepiej zrobić betę. Wiesz kiedy się kochaliście? Miałaś wtedy dni płodne?