Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdyby nie kobiety to nas mezczyzn by nie bylo

Polecane posty

Gość gość

Więc troche szacunku dla naszych cudownych kobiet. Kazdy z nas mam matke - Kobiete! Gdyby nie było kobiet to i nas by nie było. Same kobiety by sobie bez mezczyzn poradziły (mają in vitro itp), ale faceci bez kobiet wyginęliby raz dwa! Szanujmy więc kobiety! Nasze Księzniczki, nasze pięknisie, nasze królowe, aniołki, skarbeczki, słoneczka, kochane serduszka :) Kobiety są cudowne, to one nadają sens naszemu życiu! Gdyby nie one to nic by nie było, nic nie miałoby sensu, nic by nie istniało... Kocham was kobietki, wielbie i wynosze na piedestał! Dziękuje że Jesteście :)

Gość gość
Piękne... :)

Gość gość
Ktoś powinien jak najczęściej kasować tego psychicznego co tu bluzga.

Gość gość
Tak jest! Ja nie wiem jak on może na kobietki takie złe rzeczy wypisywać, wy jestescie CUDOWNE :)

Gość gość
Jakie in vitro mają, bez facetów by go nie miały, nic by nie miały, do dzisiaj siedziałyby w krzakach i jadły kupy ptaków :-)

Gość gość
UP bo to bardzo mądry temat

Gość gość
Widze że nawet same zainteresowane - kobiety, sie z tym nie zgadzają... To moze faktycznie przemku22, lord phantomasie róbcie tu dalej ro zpie rduche i tępcie te K U R W Y dzi.wki zaebane nawet nie potrafią docenić że facet je chwali i stoi za nimi murem... Gówno warte jestescie shmaty pier dolone! Zwykłe zera...

Gość gość
pora zawijac sie z tej kafeterii bo tu coraz to wiecej chorych psychicznie frustratów, degeneratów, wszelkiej maści p*****w i nieudacznikoów zyciowych:/