Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak ktoś powie że Polacy to awanturnicy i pijaki to zabiję chyba

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj wróciłam z cudnej Chorwacji. Wszystko udało się super oprócz sąsiedztwa Słoweńców. Tak rozdartych ludzi nie widziałam i nie słyszałam nigdy. W dzień cały ośrodek musiał ich słuchać, a co nocne imprezy były nie do wytrzymania. Czesi, którzy byli również z nami po sąsiedzku wytrzymali tylko 2 dni. Dlatego uważam , że nasz naród jest święcie spokojny. Ostrzegam nie kwaterujcie się w pobliżu ludzi ze Słowenii. A do tego wszystkiego smażą na okrągło cebulę, smród nie do opisania.

Gość gość
ale płytka jesteś naród nie ocenia się po kilku osobnikach

Gość gość
Tam nie było ich kilku tylko kilkuset

Gość gość
narzeka bo jej d*pska nie prze je bali

Gość gość
Są europie i na świecie jest o wiele bardziej awanturniczych i agresywnych narodów niż polacy. Dużo bardziej niż my. Natomiast Polska jest wyjątkowa pod wg grup prowadzących wręcz kampanię przeciw polakom upowszechniając gdzie się tylko da ich zły wizerunek. W żadnym bodaj kraju nie ma tak silnych odśrodkowych ataków na jego obywateli. I to zaczynają zauważać coraz częściej obcokrajowcy jakich to dziwi.

Gość gość
*-Sorry za błąd w składni. Miało być-"są w europie i na świecie narody o wiele bardziej agresywne i awanturnicze niż polacy". Zresztą tego kto się tym tak naprawdę interesuje to w ogóle nie zdziwi. Ludzie płytcy i skłonni to patrzenia na świat przez pryzmat medialnych manipulacji może dojdą do innych wniosków. Owszem.Jest wielu chamów i tumanów jacy pracują na złą opinię reszty ale to tak jak ktoś napisał wyżej. To jest wyciąganie ogólnych wniosków co do całości na podstawy obserwacji niewielkiej części tej całości. Nie zmienia to jednak faktu że polacy wcale nie przodują jak się to upowszechnia w złych zachowaniach.

Gość gość
Możecie mi wierzyć lub nie, ale było mnóstwo Polaków, Niemców, Czechów i Słowaków i nikt nie zachowywał się tak jak Słoweńcy

Gość gość
Mieli skarpety do sandałów?

Gość gość
Jak dla mnie to mogliby nawet chodzić w gumofilcach i nie przeszkadzaloby mi to, gdyby nie braki w podstawowych zasadach kultury i jakiegokolwiek obycia

Gość gość
to zwykłe czarnuchy i tyle

Gość gość
Oj jak dobrze, że są gorsi od nas.