Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieviadojka

czy tarot się sprawdza ina ile

Polecane posty

Gość nieviadojka

Hej,czy wróżono Wam kiedyś z kart Tarota?Sprawdziło się, wierzycie? proszę odpowiedzcie na pytania: 1.na ile wróżba się spełniła,co rzeczywiście się wydarzyło,a co nie.A może wszystko się sprawdziło,lub nic? 2.czy wierzyliscie w przepowiednie,czy podchodziliscie do nich z przymrużeniem oka.

Gość gość
ja wróżyłam pierw się nie sprawdzały a potem tak i to złe rzeczy skończyłam z tym bo diabeł mnie prawie opętał tarot jest od szatana i nic nie przywiduje tylko przyciąga złe rzeczy TO JEST ZŁO!!!!

Gość nieviadojka
ok czyli mamy 1 do 0.

Gość gość
U mnie sie sprawdza,wrozylam u kilku osob z kafe....kazda z tych osob pisala bardzo podobnie co mnie czeka.Kazda wrozka wyczula moja obecna sytuacje.

Gość nieviadojka
1:1. ale sprawdza się w stu procentach,czy ogólnie?

Gość gość
Mnie się sprawdziło wróżyłam sobie jakieś 15 lat temu jak poznałam chłopaka który obecnie jest moim mężem . Jesteśmy szcześliwi, ale podobno każda wróżba tarotem bo to ponoć szatańskie karty odbiera trochę szczęścia i coś w tym jest, bo zawsze jak wszystko nam się super układa i jesteśmy o krok od czegoś to zawsze coś się spieprzy. Zawsze idealne szczęście jest od nas na wyciągnięcie ręki.

Gość gość
Eee tam , zwsze tak jest w życiu, że jak jest dobrze to po jakimś czase sie pieprzy i odwrotnie.Bywają cienkie dni czy miesiace, a potem sie poprawia.

Gość Sophie77
Warto wspierać prawdziwe wróżki z darem dlatego muszę wspomnieć o wróżce Grażynie. Jest niebywała i potrafi zaskoczyć szczegółami z życia, tak, że aż szczęka opada. Kontakt do niej jest na jej stronie http://wrozkagauri.pl

Gość gość
Wczoraj wykonałam swój pierwszy telefon do wróżki Diany z wrozkadiana.pl. Już podczas tej jednej rozmowy opowiedziała mi wiele o moim życiu i podała informacje, których nie miała prawa znać! Widocznie rzeczywiście ma jakiś magiczny dar.