Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Współczuję kobietom ktore urodziły dwóch albo trzech synów

Polecane posty

Gość gość

i nigdy nie zaznają tego uczucia jak to fajnie jest mieć córkę.

Gość gość
Współczuję kobietom ktore urodziły dwie albo trzy córki i nigdy nie zaznają tego uczucia jak to fajnie mieć syna.

Gość gość
Ja mam synka i marzę o kolejnym dziecku. I nie ma dla mnie znaczenia czy będzie to chłopiec i dziewczynka. I jeśli już mam komuś współczuć to kobietom, które nie mogą mieć dzieci.

Gość gość
ja mam dwóch synów i córke, fakt ze chłopcy i dziewczynki sa inne ale nie ma czego współczuc mamom synów

Tak samo jak kobiety ktore nie mają syna nie zaznaja tego jak to fajnie jest go mieć . Głupi temat

Gość gość
Ja mam córkę i syna ale jak już miałabym wybierać to wolałabym miec dwie córki niż dwóch synów. w dzisiejszych czsach posiadanie synów to nerwy i stres, wiem bo ucze w szkole.

Gość gość
ja w ogóle współczuje mamom co mają synow. Wnuki będą od obcej baby, no i ta obca baba syna zabierze a żona będzie dla niego najwazniejszą osobą a córka zawsze bliżej matki jest i wnuki takie własne sa ;) Super jest mieć córki!

Gość gość
do wyżej: no dokładnie, synowa urodzi i do pomocy weźmie sobie swoją matkę a teściową będzie traktować jak zło konieczne.

Gość gość
to wszystko zależy, jakie relacje będziesz miała z synem i synową. Zresztą ja nie mam zamiaru po odchowaniu swoich dzieci dzień w dzień zajmować się jeszcze wnukami i się wnerwiać, chcę w końcu pożyć no ale każdy ma swoje priorytety

Gość Mama 2 synów
Jak dożyję emerytury to po to by odpoczywać i zwiedzać a nie wnuki bawić. Wolę finansowo wspomagać jak mnie moja babcia, której prawie nie znam bo jak miałam 3 lata wyjechała do Kanady. Ale dzięki niej mam mieszkanie bez kredytu i pewnie spadek bo poza mną nie ma więcej wnuków.

Gość gość
Beznadziejny temat. autorka niech sie w pusty łeb walnie. każde dziecko jest fajne i kochane nie zależnie od płci. to co jakbyś urodziła syna to oddała byś go? tak jak wychowasz takie bedzie a nie bo córka lepsza w co wątpie bo moje znajome też narzekają na swoje i twierdza że może lepszy syn. głupota.

Gość lubie luksus
dziewczyy sa teraz puszczalskie wiec ja wole miec syna. corka wieksego wstydu by narobila.

Gość gość
Babcia mojego męża zawsze powtarza, że ona nie żałuje, że urodziła samych synów (czwórka), bo nie wiedziałaby jak opiekować się dziewczynką, a wszystkie synowe traktuje jak rodzone córki. Ogólnie zgadzam się, że temat głupi.

Gość gość
lubie luksus- ale syn kurwiarz to już powód do dumy co ?

Gość gość
dziewczyy sa teraz puszczalskie wiec ja wole miec syna. corka wieksego wstydu by narobila. xxx jakby sie w mamusie wdala to pewnie tak

Gość gość
Babcia mojego męża zawsze powtarza, że ona nie żałuje, że urodziła samych synów (czwórka), bo nie wiedziałaby jak opiekować się dziewczynką, a wszystkie synowe traktuje jak rodzone córki. Ogólnie zgadzam się, że temat głupi. xxx jakby urodziła same dziewczyny to by gadała na odwrot, ze nie wiedziałaby jak sie zajmowac chłopakami.

Gość gość
Jak ktoś już naprawdę nie ma innych problemów to zakłada takie tematy.

a ja nie wiem jak można współczuć kobietom, które mają samych synów/same córki zamiast tym, którzy mają chore/niepełnosprawne/z problemami dzieci. Ja córki nie chcę, bo pilnuje 1 lub 2 ptaszków (pragnę mieć 2 syna) niż całego stada, i nie będę się martwić-okres będzie nie będzie.. Bo to dzieciatych samotnych dziewczyn nie chca, a to czy chlopak ma dziecko nie ma az tak duzego znaczenia i wplywu na jego przyszłość.

Gość gość
"Ja córki nie chcę, bo pilnuje 1 lub 2 ptaszków (pragnę mieć 2 syna) niż całego stada, i nie będę się martwić-okres będzie nie będzie.. Bo to dzieciatych samotnych dziewczyn nie chca, a to czy chlopak ma dziecko nie ma az tak duzego znaczenia i wplywu na jego przyszłość" Z takim podejściem nie powinnas mięć ŻADNYCH dzieci.

Gość gość
qochanie911102- co to znaczy ze chłopak czy ma dziecko czy nie to nie ma znaczenia ? według ciebie facet może sobie ot tak zostawic kobietę z dzieckiem i jest ok ?

Gość 4564546546486488
hehehe lepiej miec 3 zlodzieji w domu niz jedna k u r w e ;)

Gość gość
Jestem mamą dwóch synow-starszy 29lat w lipcu brał ślub, średni 27 lat ma narzeczoną , młodszy 24 lata ma dziewczynę, studiuje. Synowie są bardzo dobrze wychowani, kulturalni i odnoszą sukcesy zawodowe. Synową traktuje jak córkę i to mi wystarczy.

Gość gość
Nas jest czworo, trzy córki, a potem wpadkowy syn - wszystko w swoim czasie ;) Rożnica wieku między najstarsza siostrą a najmłodszym bratem to 17 lat.

Gość gość
Moja ciocia nr 1: syn-syn-syn-syn-corka. Ciocia nr 2: corka-syn-syn-syn-corka. Ciocia nr 3: syn-corka-corka-corka-corka. Ciocia nr 4: syn-corka-syn-syn :)

Gość gość
4564546546486488 hehehe lepiej miec 3 zlodzieji w domu niz jedna k u r w e oczko.gif xxxxxxxx hehehe ja wole miec corke dziwke niz syna pedala :D :D :D :D

Gość gość
Jestem mamą dwóch synow-starszy 29lat w lipcu brał ślub, średni 27 lat ma narzeczoną , młodszy 24 lata ma dziewczynę, studiuje. Synowie są bardzo dobrze wychowani, kulturalni i odnoszą sukcesy zawodowe. Synową traktuje jak córkę i to mi wystarczy. xxx nawet nie wie ile ma synow, najpierw pisze ze 2 a potem wylicza 3

Gość gość
co za głupi temat, płeć dzieci nie powinna mieć znaczenia ważne jest zdrowie i szczęśliwy poród. Czy chłopiec czy dziewczynka nie ma znaczenia Rodzina to Rodzina. Co za imbecyl wymyślił ten temat zero logiki zero taktu.

Gość gość
Ja mam 2 synow i 2 corki :-)

Gość gość
a wiecie, że największa harmonia jest w rodzinach, gdzie są dwie córki? i paradoksalnie rodzinom, w których są cztery córki układa się najgorzej