Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bromergon na zatrzymanie laktacji kto bral

Polecane posty

Gość gość

j.w dziewczyny podzielcie cie doswiadczeniami z brania bromergonu na zatrzymanie laktacji, czy rzeczywiscie jest tyle skutkow ubocznych? ile trzeba brac zeby zadzialal? jesli mam malo pokarmu to mam go sciagac biorac te tabletki? poradzcie!

Gość gość
brałam czułam się fatalnie naprawdę kręciło mi się w głowie niedobrze doły straszne łapałam. Stosowałam 10 dni. Nie odciągałam nadmiaru.

Gość gość
JA nie potrzebowałam żadnych tabletek pokamu było mało ale jak piersi zrobiły się twarde ściągałam laktatorem.

Gość gość
no ale pomogło to najważniejsze dobrze że miałam wsparcie w mężu

Gość gość
Słyszałam,że jest dużo skutków ubocznych. Ja piłam po kilka kubków szałwii dziennie,ściągałam tylko odrobinkę jak piersi były pełne i zaczynały boleć.

ja brałam- nie polecam!owszem działał - zatrzymała mi sie laktacja, ale strasznie działał na moją psychikę - w ulotce jako skutek uboczny jest m. in. bardzo wysokie uzależnienie od hazardu :)- ja miałam dużą depresję, płacz, czarne myśli itd. - i to nie była deperesja ciążowa, bo jak przestałam brać to mi przeszło jak ręką odjął!

Gość gość
Wzięłam raz połówkę tabletki wieczorem, w nocy szłam do łazienki i wracając straciłam przytomność. Niby nie tragedia, ale zwichnęłam bark padając i 6 tygodni zwolnienia zaliczyłam i do tej pory ( ponad 5 miesięcy) miewam bóle.

Gość gość
do wydpowiedzi z 15:08- i przy samej szalwi zanikl ci pokarm? ile to trwalo? wzielam dzisiaj pierwsza tabletke i masakra, nie wytrzymam tygodnia. szalwie pije od jakiegos czasu i rzeczywiscie tego pokarmu jets mniej, wczesniej po 2 godz ok karmienia juz umieralam tak mialam pelno a teraz luz to moze bez sciagania sama zaniknie przy szalwi? poradzcie

Gość gość
Nina84 przestalas brac i co zrobilas z laktacja? :)