Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziewicaaa142

Co zrobić aby pierwszy stosunek byl udany

Polecane posty

Hejka mam 21 lat i jestem dziewica.Ostatnio probowalismy z partnerem zaczac wspolzycie.Dlugo czekalam na ten dzien ktory okazal sie kompletna klapa.Strasznie sie stresowalismy i nic z tego nie wyszlo.On mial trudnosci z wsunieciem czlonka.Caly czar prysl.Przelozylismy to na inny dzien.Co zrobic aby nam sie udalo?Prosze o powazne i przemyslane podpowiedzi...

Gość gość
Poważnie kobieto to idź na lekcje do faceta po 30. A jego wyślij do prostytutki.

Gość dziewicaa134
dzieki za rade na pewno skorzystam

Gość gość
tez taka rade od wojka dostalam i bylo super stosunek byl zaj.....ty

Gość gość
Ja powiem jak u mnie bylo - juz na studiach jak spotkalem dziewice ( dowiedzialem sie po fakcie ) Z tego co kojarze co ona robila pozycja na jedzca. Usiadla na mnie i na wacka i zaczela na nim jezdzic przod tyl. ja chcialem do srodka ona sie bronila ale calowala namietnie wiec nie przeszkadzalo mi to wstrasznie. W pewnym momencie zlapala mnie za wacka i w siebie wcisnala i zaczala skacac. Nie ukrywam ciasna mi sie wydala, ale nie zaprzatalem sobie glowy. Szok przezylem jak zobaczylem uwalone krwia przescieradlo z akademika Ponoc tak jej poradzila kolezanka bo po pierwsze przebila sie gdy byla mega podnieciona a po drugie nie robil tego facet na sile nie moga sobie przy okazji trafic. Bo inna bajka jest isc z normalna kobieta do lozka a co innego z dziewica Powdzenia

Gość gość
pierwszy nigdy nie jest udany,to tak jak z pierwszym obiadem ;) jak nie moze wejsc (co jest oczywiste) musisz sie naoliwic i niech pcha na "chama" jak juz wejdzie to juz bedzie ok.....pierwsze kilka stosunkow boli a poznie to juz jak w maslo :)

Gość gość
Jak jakaś dziewczyna mówi że pierwszy raz był zaj...ty, to kłamie!!!! Pierwszy stosunek nie może być udany i już. Ale spokojnie, póżniej jest coraz lepiej.