Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przeemeeeek22

znowu sie rozpłakałem

Polecane posty

Gość Przeemeeeek22

wczoraj na obiedzie u babci Celinki ...kuzyni z zonami,ciocie,dziadkowie.Babcia sie zapytala kied y w koncu przedstawie im jakas dziewczynę.A kuzynka Alinka powiedziala ,ze ...nigdy bo jestem gejem :( I ta niereczna cisza...Babci widelec spadł.Nie wiedzialem co zrobić.Bylo mi tak przykro. wybieglem z placzem. Nienaaaawidzęęęęęęęęęeee ich!!!! :(

Gość ETna prezydenta
spoko, kuzyn Jedrus przywroci ja do pionu wozac taksowka zeby mogla posprzatac w burdelu

Gość gość
Zapłać jakiejś panience, niech poudaje :D

Gość Przeeemeeek22
nie zaplace bo nie mam czym...to mala miejscowosc nawet nie mialbym jak jznalezc ta aktorkę :( i jak mam miec dziewcyzne jak jestem taki brzydki? nie mam auta,nie mam pracy ,nie mam nic, a mama mi piwo z biedronki kupuje jak pomge jej pranie wyprasowac czy umyje podloge :( ale wlasna rodzina taka mi przykorsc sprawiła.. nie wiem co tteraz zrobić....skrzywdzili mnie,ponizyli,wysmiali... Babcia dzisiaj dzwonila, ale nawet nie odebralem :( nie pojde juz tam niiigdy!

Gość gość
Przecież ty masz pracę na kafeterii :D

Gość gość
Moze wymysl,ze kogos masz a kuzynce na drugi raz sie odgryz.Mlody jestes na pewno kogos znajdziesz.

Gość gość
Moze wymysl,ze kogos masz a kuzynce na drugi raz sie odgryz.Mlody jestes na pewno kogos znajdziesz.

Gość Guy_Gilbert
tez jestem gejem :classic_cool:

Gość Przeeemeeek22
moja praca na kafe jest dobroczynna-harytatwyna...nawet jakby mi chcieli dac kase za to ze tu jestem to bym nie wziol.....bo to moje powoloanie tu siedziec :) to ja wam powinienen placic za to ze jestescie :) strasznie mi przykro ze rodzina tak o mnie mysli... raz mowią ze jestem dziwak,dziwoląg,ze mam swoj swiat...ale jeszcz enigdy nie uslyszalem GEJ :( a czy geje ogladlają nalogowo gole pipy na Szolapie????chyba nie :( no ale jak sie mialem odgryzc... ?:(

Gość gość
Pomyśl jak, wszystko da się zrobić jak się chce ;)

Gość gość
Na pewno w tej kuzynce,jest cos do czego mozna sie przyczepic.Nie daj sie tak ponizac.

Gość Przeeemeeek22
kuzynka jest matką polką....skoncyzla studia na 2 kierunkach,ma wlasną firme...kochajacego meza i wzorow dom :( chodiz do kosciola co neidziele,sama pierze gotuje sprzata,zawsze ladnie wyglada.... nie ma sie do czego przyczepic... :( a mnie az glowa rozbolala od placzu... Ja ją lubialem,podziwialem...a tu taka przykrosc.Upokorzyla mnie przed cala rodziną...chyba chciala byc zabawna....Mama mowi ze powidziala to zyczliwie,bo sie o mnie martwi...ale mnei zabolalo :(

Gość Przeeemeeek22
up

Gość Przeeemeeek22
jestem brzydki....ale nie gay :O

Gość gość
Ja dziekuje za taka zyczliwosc.Wyglada na to,ze ta kuzynka to jakis chodzacy ideal.Tylko kultury jej brakuje.

Gość gość
A opina na temat twojej urody to twoje prywatna opinia,czy zdanie ogolu?

Gość gość
Koloryzujesz Przemusiu, nie ma takich ludzi :D