Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xx Amanda xx

nie smiesza was TE MAMY Z FACEBUUKA

Polecane posty

Gość xx Amanda xx

jak widze zdj ze szpitala albo dzieci i ozekaiwanie na komentarze jakie piekne dziecko, kiedy wiedza sami ze wyglada jak ropucha to rozwala mnie smiech :p :p czy kobiety oczu i jakiegokolwiek gustu nie maja???

Gość gość
mnie tez to smieszy, rodza dzieci a potem milion zdjec malenstwa na wszystkie sposoby ja p*****le

Gość gość
Smiesza mnie az do bolu:/ zamiast cieszyc sie dzieckiem wsrod rodziny szukaja dowartosciowania wsrod pseudoznajomych...zenada

Gość gość
mnie śmieszą wpisy typu "idę dać cycusia synkowi", "córeczka zrobiła kupkę, trzeba zmienić pieluszkę". Tylko moi znajomi są nienormalni, że takie wpisy dają?

Gość xx Amanda xx
nie tylko Twoi !! moi tez!! jezscze dobrze ze szpitala nie wyszli a juz zdj sa na fb :p masakra!!!

Gość gość
A co to jest FACEBUUK ?????

Gość gość
A ty autorko nie masz nic ciekawszego do roboty jak tylko na facebooku cudze zdjęcia oglądasz?

Gość gość
Ooo jakaś mamuśka fejsbukowa się odezwała. Od tego zdjęcia są, żeby je oglądać. Dla mnie to jest żałosne. Ostatnio znajoma wstawiła po dosłownie 60 fot do jednego albumu (a ma ich kilka) i komentarz: czekamy na komentarze. Aż się rzygać chce. Wszystkie zdjęcia praktycznie takie same. Rozumiem wstawić max 3, ale koooorwa 60-70? Toż to skończonym wieśniakiem i kretynem trzeba być

Gość gość
to jeszcze nic!! ja w znajomych mam dwie "mamusie" które ciągle piszą o tym jak cudowne jest ich dziecko i co zrobiło, jak się zesrało i co zjadło a w rzeczywistości są problemy. Tzn pseudo mamusie po 12h pracują (wcale nie muszą) a babcie niańczą dziecko... jedna z nich chodzi do dwóch prac a z dzieckiem zostaję raz babcia, siostra, kuzynka, koleżanka itp... a na fb co chwilę napis jak to nie jest wspaniale ze jest matką.. sama mam synka, jednak nikt mi go nie musi pilnować chyba że od wielkiego dzwonu bo dziadkowie sami chcą...

Gość gość
W ogóle nie używam facebooka więc mnie akurat to strzyka kto ile ma zdjęć bo tego nie oglądam i tyle. Trafiłaś więc jak kulą w płot. Nie znam się bardzo dokładnie na opcjach facebooka ale nie wierzę że nie ma tam odpowiednich ustawień co do obserwacji znajomych.

Gość xx Amanda xx
co do goscia powyzej niestety zeby nie ogladac zdjec musialabym je jakos zablokowac, wiec chcac nie chcac jestes na to skazana :p

Gość gość
ale przecież mozesz sobie ustawić, co chcesz oglądać- nic w tym trudnego

Gość xx Amanda xx
a skad mam wiedziec ze akurat ta czy tamta bedzie wrzucac foty?? jak juz je zobacze dopieroo moge blokowac :p