Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy tylko patologia ma wiele dzieci

Polecane posty

Gość kierowca ciezarowki
tylko patologia ma zlew na dzieci ktore zdazyly te patologie pokochac

Gość gość
Oczywiście,że nie tylko! Są ludzie,którzy marzą o dużej rodzinie i mają środki by taką rodzinę utrzymać.

Gość gość
Ale zobaczcie jakie oni mają zdrowe podejście do tego: "Dla nas z żoną priorytetem jest małżeństwo. Wiemy, że dzieci odejdą. Dlatego co jakiś czas staramy się wygospodarować wieczór tylko dla siebie. Załatwiamy opiekuna i idziemy do kina, na kolację albo spacer."

Gość gość
Ci ludzie mają w życiu wiele szczęścia: "– Możliwe, że jesteśmy przez Boga bardzo obdarowani – zastanawiają się. – Pierwsze dziecko urodziłam, kiedy miałam 29 lat – mówi Marysia. – Kolejne przychodziły jedno za drugim, ale nie mogę narzekać. W żadnej ciąży nie musiałam leżeć, do końca zajmowałam się raczkującymi niemowlętami." To musi być kwestia wiary...

Gość gość
kierowca o co ci chodzi bo nie rozumiem, jaki zlew??

Gość gość
I tylko 2 chlopakow :)

Gość gość
o proszę jaka babsko wytrzymała, rób chłopie jeszcze z 7, na zdjęciu owszem ładnie wyglądają, tylko, że po pierwsze po tylu ciążach to bym sie rozleciała, po drugie taki zap*****l samemu sobie zgotować, o nie,

Gość gość
że po pierwsze po tylu ciążach to bym sie rozleciała, po drugie taki zap*****l samemu sobie zgotować, o nie xxx Stać ich, a ona na "zużytą" nie wygląda. Pozazdrościć!

Gość gość
A co powiecie na rodzinę Duggarów z Ameryki? Ona ma chyba 19 dzieci, a co najmniej jedno nie przeżyło Już nawet mają jedno czy dwoje wnucząt...

Gość gość
19 dziecko Duggarów urodziło się jako wcześniak 3.5 miesiąca przed terminem, teraz ma już prawie 4 lata. Wszystkie dzieci maja imiona zaczynające się od J.

Gość gość
O Duggarach można przeczytać w artykule "Wielodzietni: daleko od patologii. Inspirująca historia rodziny Duggarów"

Gość gość
W Wysokich Obcasach tez jest artykuł "Amerykańska rodzina: 2+ 19"

Gość gość
Niesamowite jest to, że Michelle Duggar we wszytskie ciąże zaszła naturalnie, i że żadne dziecko nie ma upośledzenia.