Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja teoria na temat oznaczen w toaletach

Polecane posty

Gość gość

Teoria, choc wymyslona na poczekaniu i niezbyt na ten dzial, to jestem pewien, ze zaraz zaczna sie inne mniej grzeczne wersja ;-). Zaczynamy :-) Kolko, jak sama nazwa wskazuje symbolizuje funkcje kolowe, czyli sinusy i cosinusy(zreszta tak sie je opisuje), dlatego symbolizuje kobiety z ich strasznie wkurzajacymi hustawkami(przykladowo dla faceta tekst w rodzaju nie chce sie z Toba spotkac, albo daj mi spokoj jest jednoznaczny, problem polega na tym, ze potem mozna uslyszec rozmowe tej samej dziewczyny, ze ona bardzo chciala sie spotkac, choc powiedziala cos przeciwnego :-) ) Trojkat - jak sama nazwa wskazuje symbolizuje ulubiony uklad czyli dwie dziewczyny i facet :-), ale tez oznacza 3 rzeczy ktore lubia faceci, oraz ostrosc wyboru - dla faceta tak, oznacza tak :-)

Gość ona_inna
idąc tropem rozumowania autora tematu to oznaczenie damskiej toalety dla kobiet (biorąc pod uwagę kobiecy rys psychologiczny) powinno zajmować całe skrzydło drzwi od góry do samego dołu :D Bo jak ogarnąć cały ten chaos myślowy kobiety do jednego znaczka na drzwiach ? :D Podejrzewam że dla faceta wystarczyłoby proste "Tutaj sikamy" :P