Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eryjepeteteke

nie moge zgubic kg

Polecane posty

Gość eryjepeteteke

siema. zawsze gdy probuje kolejna diete itp po kilku dniach chociaz 1kg mi spada. od ok 5 dni mniet jem cwicze i pije duzo wody bardziej zewzgledu na pogode niz zewzgledu "diety". jem wszystko ale naprawde sie ograniczam.. rano 2 tosty z jakas wedlina w pracy 4tosty tzn 2 skladane kanapki i w domu maly obiad. biegam robie brzuszki i nic ani grama nie schudlam! ne wiem o co chodzi bbo zazwyczaj po 5 dniach z poltora kg nawet mi spadalo ...

Gość gość
wyeliminuj sól i jedz wiecej białka

Gość gość
a i jeszcze musisz oczyścić organizm z toksyn

Gość gość
Wydaje mi sie że powinnaś zdecydowanie zmniejszyć ilość węglowodanów w diecie a zastąpić je białkiem i warzywami. Czyli w praktyce to zamiast tosta z wędlina to możesz zrobić sałatkę z wędlina z jajkiem i szczypiorkiem polana dipem z jogurtu naturalnego np z czosnkiem. i może dodoaj jeszcze jakis posiłek np jabłko na drugie śniadanie do pracy tez bym polecała cos innego niz tylko tosty.

Gość gość
no do pracy to ciezko cos innego jedynie bulki albo jakis jogurt.. bo pracuje fizycznie i musze miec sily.. i tak jem za malo a nie chce tam zemdlec;/ moze zaczne wiecej biegac to cos pomoze..

Gość gość
weź coś na sraczkę

Gość gość
mnie przez te upały waga stanęła za dużo piję i wogóle czuje się ciężko

Gość gość
no sorry, ale jak jesz 6 kromek tego gumowego tostowego pieczywa dziennie[do tego pewnie jeszcze zółty ser], to na pewno nie schudniesz. najgorszy rodzaj pieczywa jaki można wybrać. sama mam w domu prasę do panini i tosty z tego są super, ale żrę je okazjonalnie, a jak miałam fazę na jedzenie tego codziennie, to doopa dosłownie w oczach rosła.. a ja jestem szczupla, więc przy nadwadze unikać jak ognia!! BTW może spuchłaś od upałów/ zatrzymanie wody, ale tak czy siak przy takiej ilości białego śmieciowego pieczywa nie powinno być jakichś wielkich spadków..

Gość eryjepeteteke
czyli obstawiam upaly bo jednak troche wiecej wody pije no ale jak jej sie teraz pozbyc? . he na sraczke wzielabym gdybym miala.. i nie mam nadwagi waze normie przy wzroscie 180 mam 73kg. chce miec tak z 68 bo wtedy jest akurat. a chleb tostowy nie ma nic do tego. przy kazdej moeje diecie albo ograniczaniu jedzenia zawsze go jem i nie bylo problemow. widocznie woda sie zatrzymuje..

Gość kijankaMa
ja mialam podobnie, ale zaczelam pic duzo wody a do cwiczen łykać termogeniki na szybsze spalanie typu figura extraslim i waga ruszyła na szczęście, wiem jak irytujace to moze byc :/

Gość gość
spie9rzaj z ta reklama figury. a woda to raczej nie ma tu nic do rzeczy, ze waga nie spada. przeciez przy tych upalach dodatkowo sie pocisz wiec woda wychodzi a przynajmniej oczyszczasz organizm pijac duzo wody. za duzo wegli i tyle, zamien ich troche jak ktos wspomnial na bialko.

Gość gość
musisz chodzic na silownie. i ustalic sobie ile chcesz spalac kalorii. ja np ustalalam sobie ze 500 kalorii mam schudnac + rower. tak schudlam 10kilo w 7 tygodni. ani grama tluszczu, mleko najchudsze, i wszystkie pogarmy bez tluszczowe.

Gość Andzelikaa
Ja też czuję się niemal tak samo. Jestem na diecie od kilku tygodni, ale jakoś waga nie spada w takim tempie jakbym chciała. Ćwiczę systematycznie, no ale to nic nie daje. Chyba będę musiała zdecydować się na taki suplement wspomagający http://dermalab.pl/130,slimette.html , bo nie widzę innego wyjścia. Może wtedy moja waga wreszcie spadnie.

Gość gość
a ja wam mogę zaproponować d dukana białkową ,też miałam podobnie jak wy ale wkońcu sie udało !!!!!

Gość gość
dukan nie jest zdrowa dieta

Gość gość
ja tez . od kilunastu dni waga stoi a nawet pokazuje deko wiecej wiec mnie to dobija

Gość gość
dukan i inne pierdulety są do d**y

Gość gość
a ja juz przetestowalam chyba wszystkie diety i na dukanie dopieru ruszyla waga w dol :) i nie na kazdego dziala M Z czy inne ,bo cwiczylam i waga mimo to jakos stala w miejscu

Gość gość
a ja 3

Gość gość
ale co to jest 3 mam rozumiec 3 diety?

Gość ja pierdoleeeeeeeeee
"jem tosty i nie chudnę" niemożliwe:O

Gość Olcia Dubicka
Jesz śmieciowe tosty i do tego jest to głodówka co jest najgorszym wyjściem i idąc tą drogą zawsze będziesz rozczarowana. Głodówka to najgorsze co może być. Na głodówce spalasz mięśnie i wodę z organizmu a nadal będziesz otłuszczona mimo spadku wagi bo mięśnie ważą 4 razy więcej niż tłuszcz przy mniejszej objętości. Organizm przechodzi w stan magazynowania bo myśli że nadeszły kr***e czasy i jeszcze więcej tłuszczu odkłada. Później jak już zaczniesz jeść normalnie bo nie da się całe życie głodzić to będziesz miała efekt jojo z kilkoma dodatkowymi kilogramami. Mięśnie spalają kalorie a skoro Ty spaliłaś mięśnie to przez mniejsze spalanie będziesz coraz więcej odkładać. Więc jaki w tym sens ... Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Zdecydowałam się po tym jak zobaczyłam że tabletki zostały przetestowane przez głównego inspektora sanitarnego i dopuszczone do obrotu w Polsce co potwierdza ich bezpieczeństwo a to jest najważniejsze i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie testy co stawia ich w złym świetle.

Gość Paulaaula
Po pierwsze systematyczne ćwiczenia (minimum godzina dziennie), do tego jakiś suplement (ja ze względu na promocję na www.promoslim.pl skusiłam się na ForeverSlim i nie żałuję), no i podstawa zmiana sposobu odżywiania, mniej a częściej i zero jedzenia fast foodów i tym podobnych śmieci

Gość Gośćrt4
Oponka? ;) moze p[omoge, kiedys testowałem to co bylo na tej stronce, tam sie uzupelnia swoje dane i wychodzi dieta specjalnie dla ciebie. u mnie niby zadzialalo ale teraz pojadłem sobie. sprobuj warto. www.10-sposobow-by-schudnac.osobie.net