Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam upiersliwych sąsiadów

Upierdliwi są siedzi

Polecane posty

Gość gość
czyli jak masz dzieci to już nie mozesz spontanicznie sexu uprawiac?????? musisz "panowac" nad sobą????

Gość gość
tobie też by mogli opieke i policje wezwać z jakiej racji mają słuchać kolkowego piłowania gęby.

Gość gość
więc jestes po prostu sfrustrowana seksualnie, dlatego drażnią cię sąsiedzi, którzy mają frajdę z uprawiania sexu

Gość gość
dzieci piłować gębe mogą i to jest spoko a sąsiedzi chcą sie pokochać i tu już jest problem? coś z tobą nie halo... najpierw zacznij cisze u siebie dopiero potem u nich

Gość gość
Autorko nie przejmuj się głupimi wypowiedziami, bo nikt normalny nie wyje głośno przy seksie ;).

Gość gość
"Je o 1, później 3, później 5, 7, 9, 11, 13, 15, 17, 19, 21, 23. I po każdym karmieniu ma kolke. Nie jest to moja ani jej wina dziecko też się męczy. " No to teraz sobie wyobraź że np Ci sąsiedzi również z taką częstotliwościa jak wrzask twojego bachora mieliby ochote na seks i wyobraź sobie- taka mogliby mieć naturę, takie potrzeby- nie ich wina. a jęki podczas seksu- NIE ICH WINA bo może tak reagują na odczuwanie orgazmu- taka ich natura. wiesz co ja bym zrobila na miejscu Twoich sąsiadów? kazałabym Ci wyciszyć swoje mieszkanie bo dziecko doprowadzałoby mnie do szału albo poprosiłabym o interwencje. ludzie po pracy chca odpoczac a nie wysluchiwac twojego dzieciaka. a najlepsze by bylo gdyby Twoi sasiedzi poczekali az twoje dziecko w koncu wyrosnie z tych wrzaskow i w godzinach i z czestotliwoscia kiedy sie darło uprawiali głośno seks a gdyby ci to przeszkadzało powinni ci wytknąć ryki twojego dzieciaka. i tak masz fajnych sasiadow bo jeszcze nikogo nie nasłali na ciebie za ten wrzask dziecka a mogliby

Gość gość
" nikt normalny nie wyje głośno przy seksie" jak się leży jak kłoda i czeka na trzęsienie ziemi to napewno zero przyjemności, ciekawe czy mąż już cie zdradza czy jest na etapie szukania.

Gość gość
idiotka narzeka ze ludzie seks za glosno uprawiaja a jak jej bachory ryczą to jest dobrze, bo to przeciez tylko dzieci, ale innych twoje dzieci huj obchodza wiec se je k***a knebluj zeby nie ryczaly ty pusta strzalo

Gość gość
"to tylko dziecko"- nienawidze tego tekstu który daje pozwolenie na bieganie po sklepie w samopas i rozwalanie czego sie da, ryczenie w niebogłosy bo mama nie kupiła czegoś, tłuczenie tej walniętej mamuśki po głowie w sklepie bo czegos nie dostalo i wiele wiele innych tacy rodzice za parenaście lat beda chodzic na policje albo gorzej wlasnie z tego powodu ze pol zycia tlumaczyli złe zachowanie swoich potomkow "to tylko dziecko" ludzie!!!!! chcecie to miejcie nawet 20 dzieciakow ale uczcie je dobrego zachowania i kultury od najmlodszych lat. bo nieststey przez te niewychowanen dzieciaki i odurniałe mamuśki odechciewa sie wielu rzeczy jak sie widzi takich w miescie czy gdziekolwiek- jak ja widze taka sfrustrowana matke z rozpuszczonym bachorem to nie wiem co najpierw zrobic czy sie rozesmiac czy podejsc do takiej i kopnąć ją w tyłek żeby zaczęła reagować jak jej dziecko utrudnia wszystkim innym codziennie zakupy, msze w kościele czy spacer po parku w weekend

Ale to miesięczne dziecko co kultury mam jej uczyć?

To jest bezbronne, noego winne dziecko. Ich dziecko też będzie płakać, krzyczeć i co ja jakoś będę musiała to przeżyć.

Gość gość
Niektore kafeterianki są głupsze niż myślałam :D. To że uważacie że jest to normalne wyć głośno przy sexie to chyba macie nierówno pod sufitem lochy i pewnie same kwiczecie choćby świniaka zażynali, a dziecko ma prawo płakać, a jeszcze parę dni temu był taki temat nt chrztu bo dziewczyna potrzebowała pomocy odnośnie uzyskania zaświadczenia o tym że jest praktykującą katoliczką którego jej proboszcz nie chciał wydać to od razu był pojazd po niej że jak można nie chodzić do kościoła, że co to za katoliczka z niej. To wszystkie nagle zbiegły się tam, udawając jakie to one są święte. Jedna mądrzejsza dobrze napisała - że okazuje się że kafeterianki są świętsze od Papieża a jakie kazania dawały olaboga :D. Wiecie co, wszystkie jesteście obłudne, wredne lochy i lachociągi świętoszki od siedmiu boleści. Żal, żal, żal :D!

Gość gość
trza bylo poszukac porzadnego mieszkania a nie takie gowno gdzie sciany z papendekla sa,tera siedz i placz:D:D:D

Gość gość
przeciez to prowokacja... Juz sama nazwa tematu jest napisana z bledem (podejrzewam ze specjalnie). Poza tym, ja chodzilabym na rzesach, gdybym miala karmic dziecko co 2 godziny, czekac pol godziny do godziny az sie wyplacze i uspokoi i potem godzina przerwy do kolejnego karmienia. Taki cyrk to mozna z pierwszym dzieckiem uprawiac ale nie wtedy, gdy w domu jest jeszcze 4-latek. Samopas chodzi? Bo matka nieprzytomna bedzie przy takim trybie zycie i porach karmienia. Dla wszystkich, ktorym seks sasiadow przeszkadza, proponuje zamknac okno, na godzinke... Ale prowo niezle...