Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koleżanki pomóżcie mi Powiedzcie co myślicie o tym facecie Zarywa mnie ale

Polecane posty

Gość gość

Jest "dziwny" Ma 30 lat, jest naprawde przystojny, ale... Jest bardzo skromny, stonowany, bardzo poważny i co najważniejsze od 6lat siedzi na bezrobociu!!! Skończył studia - PRAWO, ma magistra od skończenia studiów siedzi w domu na bezrobociu, utrzymują go rodzicie z którymi mieszka. Mówi że za 1200 robić nie będzie i wciąż czeka na swą wymarzoną posadkę. Ja mu mówiłam idź chociaż do jakiejś pierwszej lepszej pracy żeby mieć chociaż coś do CV wpisać to NIE... A ja dobrze wiem że jeśli On idzie na jakąś rozmowe kwalifikacyjną (no nie raz coś tam wyszpera, raz na miesiąc niby idzie czegoś szukać) to pracodawca napewno patrzy z niego z politowaniem, z głupiutkim uśmieszkiem, no bo jak to wygląda: Koleś 30lat, a od 6 na bezrobociu i w CV pustki, przecież pracodawcy sie z niego po cichu nabijają, a on wciąż uważa że za 1200 robić nie będzie i dalej czeka na wymarzony stołek/posadkę. Przecież im dłużej zwleka tym gorzej to wszystko wygląda, za pare lat to pracodawcy go w ogóle wyśmieją i juz nawet za 1200 nikt go nie będzie chciał bo wygląda to dość nie poważnie... Chciałabym mu pomóc bo fajny jest i naprawde mega przystojny, ale nie wiem już jakich argumentów użyć... w ostatecznośći będe musiała z nim zerwać (tzn. oficjalnie jeszcze nie jesteśmy razem, ale od paru mcy sie spotykamy, a może juz nawet jesteśmy razem... sama nie wiem ;) ) Co o tym wszystkim myślicie? Co o nim myślicie?

Gość prawictwo pospolite125
złap go na dziecko , to pójdzie do pracy - nie będzie miał wyboru ..

Gość gość
Prawictwo a ty podobno też po studiach, tuż przed 30stką i też siedzisz na bezrobociu. Moge wiedziec dlaczego? Tez ci sie nie chce robic za 1200? Pytam bo po prostu chce zrozumieć tego mojego

Gość zla jak osa
przysnila mi sie mutacja jeza z salata... co to moze znaczyc?

Gość zakładajac ze to prowo jest
po czesci odbiciem rzeczywistosci, facet ten ma mentalnosc ferdka kiepskiego. A jak on spedza dzien? Co robi, nie nudzi sie?

Gość Musztarda91
Po raz 10 zakładasz temat z tą gównianą prowokacją, w*********j bo w ryja zaraz dam 🖐️

Gość gość
w ostatecznośći będe musiała z nim zerwać (tzn. oficjalnie jeszcze nie jesteśmy razem, ale od paru mcy sie spotykamy, a może juz nawet jesteśmy razem... sama nie wiem xxxxxxxxxxxxxxxx ale idiotka! tyłka oczywiście mu dajesz, co?

Gość gość
cały czas się onanizuje z majtkami matki na głowie