Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziś chlopak mi powiedział

Polecane posty

Gość gość

że na początku nie podobało mu sie jak się z nim całowałam że nie umiałam tego robic..poczułam sie zraniona...

Gość chopak_na_opak
a pies ci morde lizal ;)

Gość gość
a to buc

Gość gość
jest juz lepiej wiec ciesz sie.. powiedz mu ze on na poczatku Cie nie zaspokajał :P bardziej go zaboli :P

Gość gość
mam 14 lat,on 16

Gość gość
nie jestem dzieckiem poprostu zaczęlam sie zastanawiac czy jeszcze inne rzeczy mu nie przeszkadzaja moze seks zachowanie...czy myslicie że powinnam sie tym nie przejmować?

zapytaj go wprost niech ci powiem, jak mu nie pasuje to niech spada. co się będziesz martwiła

Gość gość
mam 24 tamto podszyw, nie chce mu tak mowic bo wiem że to zaboli tak jak mnie ...ja bym wogole nie poruszała takich tematów że cos mi sie nie podobało jak to sie zmieniło juz

Gość gość
nie kochaliśmy się jeszcze,ale planujemy to w ten weekend,jak mu mama pozwoli

jak wam się tak chce, idźcie bajki pooglądać albo pobiegać, a nie się wcinacie i podszywacie! ja uważam, że rozmowa jest najważniejsza, szczerze sobie rozmawiać o wszystkim, wyjaśniać itp. wtedy jest o wiele łatwiej. nie ma niepotrzebnych myśli

Gość gość
i jak mu stanie

Gość gość
pytałam go wprost,ale on się wymiguje od odpowiedzi i mówi że w weekend wszystko się wyjaśni,podobno ojciec mu powiedział jak się ma do tego zabrać,ale matka cały czas kręci nosem że za młody

Gość gość
nawet tata poprosił go żeby przyprowadził mnie na testy,nie wiem czy iść czy nie?,moji starzy są za,ale ja się obawiam,bo jego stary to kawał chłopa

Gość gość
Moja była też nie potrafiła się całować, zachowywała się jak karp wyjęty z wody :D Ale nie mówiłem jej tego, no bo same problemy by z tego były

Gość gość
i powiem wam jeszcze że z jego starym całowałam się z języczkiem na wigilii w zeszłym roku,także wstęp juz jest,chyba pójdę,a co mi tam

Gość Paninka
Ale w czym problem, bo nie rozumiem dlaczego tak to przeżywasz? Przecież to oczywiste, że na początku ludzie muszą się zgrać w tych kwestiach i nie wszystko idzie tak jak powinno. Mój mi ostatnio powiedział, że podczas seksu kiedy przejmuję inicjatywe to poruszam się jak foka :D I nie widzę powodu, żeby robić z tego wielki problem. Tym bardziej, że to prawda :D

Gość gość
czy mogłabyś wrzucić jakiś filmik poglądowy z tym ruszaniem ala foka