Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

proszę dziewczyny wypowiedzcie sie

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam 21 i mam taki problem. Nigdy nie miałam regularnego okresu ale teraz to już przegięcie, spóźnia się około 3 tydzień. Miałam od ostatniego okresu sporo stresu, bardzo dużo pracowałam mało spałam, dodatkowo piłam alkohol w troszkę większych ilościach niż zwykle. Z chłopakiem uprawialiśmy seks, ale za każdym razem byliśmy zabezpieczeni, a nasz pierwszy raz był jakoś 1,5 miesiąca temu, nie odczuwam żadnych objawów ciąży. Czy od takich przyczyn jak wcześniej wymieniłam może się aż tyle spóźnić?

Gość gość
Powinnaś skonsultować się z ginekologiem, bo w Twoim wieku powinnaś mieć już okresy regularne. Uważam, że to może być efekt zaburzeń hormonalnych. Wszystko co wymieniłaś poza alkoholem może mieć wpływ na opóźnienie miesiączki, również panujące obecnie upały.

Gość gość
Cześć, również ma 21 lat i dziś lekarz wykrył u mnie policystyczne jajniki, torbiel i nadżerkę. Tez spóźniał mi się okres ale 2 tygodnie... idź do lekarza i się rpzebadaj. Ja jeszcze idę do innego zeby potwierdził to co powiedział ten lekarz...

Gość gość
Mając 21 lat przed pierwszym razem powinniście być u lekarza,a nie pytać na forum.Wasze matki w XXI wieku powinny was uświadomić i zaprowadzić do lekarza.