Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ludzie blagam co ja mam zrobić

Polecane posty

Gość gość

dzisiaj ugryzł mnie pies,nie leciała krew tylko było takie fioletowe odbicie zęba tego gada... !!!! nie wiem czy był szczepiony ,bo to nie mój i teraz obawiam się jakiejś choroby.Czy to możliwe żebym mogła się zarazić?

Gość gość
teraz jest czerwone

Szukać psa i jego właściciela. Nie ma z tym żartów. Psa na obserwację do weterynarza ale? Raczej bez zastrzyków się nie obejdzie. To zbyt poważna sprawa!!!

Gość gość
w reke

Gość gość
nie no błagam nie straszcie mnie, przecież krwi nie było tylko odcisk zęba

Gość gość
Najlepiej by było żebyś poszla do lekarza ale pamiętam że mnie kiedys w dzieciństwie tez ugryzł pies i miałam własnie fioletowe slady po zębach i nic mi nie było do lekarza też nie poszłam bo nie powiedziałm rodzicom o tym.

Gość gość
podbiegłam do właściciela opieprzyłam go strasznie ,ale on spokojnie przeprosił i mówił że pies był szczepiony to nie zgłaszalam tego nigdziej,ale teraz tak sobie myśle że mógł kłamać żeby nie narobić sobie kłopotu

Gość gość
krew się nie lała strumieniem ,tylko te wbite kły i może leciutkie jakby zadrapanie ,ale z tego krew nie leciała.strasznie się wystraszyłam i teraz nie zasnę

Gość gość
krew mi z c*pki leci,a to wystarczy

Gość gość
wypad podszywie...co za ludzie

Gość gość
leci ci krew z c*pki?

Po pierwsze: Właściciel nie robi Ci łaski ma pokazać zaświadczenie o szczepieniu. To jego zas...any obowiązek. Jak nie pokaże masz prawo to zgłosić na policję i wtedy ma facet konkretnie pozamiatane. Po drugie pies skoro ugryzł to znaczy że wina za jego zachowanie spada na właściciela. Po trzecie skoro niem zaświadczenia to psa policja kieruje na kwarantanne i facet za to beka jak za mokre zboże. Po czwarte samo to ze pies Ciebie ugryzł kwalifikuję się na minimum mandat. Po piąte: Jeżeli pies nie miał szczepień masz prawo dochodzić odszkodowania na drodze sadowej i na bank masz wygrana. Po szóste idź do faceta i niech okazuje zaświadczenie o szczepieniu a nie wykręca się sianem. Odmówi, nie pokaże to na policję powiadomić i żądać spisania protokołu o zajściu. I nie żałować skubańca. Bardzo szybko będzie miał pozamiatane. Zastrzyki to nic przyjemnego!!!

Gość gość
zdzichu nie p*****l,pewnie polizałbyś krwawiąca c*pke pogryzionej pani

Gość gość
dziękuje za tak wyczerpującą odpowiedź ,ale gdzie ja teraz tego faceta znajdę nie znam go

Może być w tym samym miejscu jutro, pojutrze, trzeba popytać w tej okolicy innych co chodzą z psami może w sklepach. A do gościa z 20:58 mogę powiedzieć jedno Napisz sobie na suficie samoobsługa i marszcz freda aż do wystąpienia białych oczu i suchego języka. Nie będę sobie czynił nieprzyzwoitości komentując Twój wpis ofiaro chałupniczego in vitro czyli skapywania nasienia po palcu własnego taty.

Gość gość
tak zrobie jeśli do jutra te zaczerwienienie nie zniknie

Gość gość
zdzisławie nadmierny onanizm zmącił ci już i tak ciasny umysł,na pewno masz ochotę na krwawiącą rane tej pani i obaj wiemy na którą