Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaroooo84

Whitetime Moje doswiadczenia czy dziala i opinie

Polecane posty

Gość Jaroooo84

Witam Ostatnio bardzo glosno o produkcie do wybielania zebow Whitetime. Polecaja go gwiazdy, blogerzy i wszystkie fanpage na facebooku. Skuszony reklama, zakupilem produkt. Uzywam juz 9 dni i musze powiedziec, ze efekt jest naprawde widoczny. Moze jeszcze nie sa biale jak w hollywood :) Ale ludzie zauwazaja i mowia. Na poczatku mialem delikatna nadwrazliwosc, teraz jest ok. Trzymalem w lodowce, teraz cala moja rodzina chce kupic sobie :) W kazdym razie, pisze temat bo widze duzo sprzecznych opinii, ze produkt moze niszczyc zeby. Chyba te wszystkie negatywne opienie pisze konkurencja, i tak wiecej pozytywnych. Kiedys uzywalem bialej perly - ktorej calkowiecie odradzam. Produkt az strach wlozyc do buzi, w porownaniu do whitetime, biala perla wyglada bardzo tandetnie i nieprofesjonalnie, przede wszystkim nie dziala. Jestem ciekaw Waszych opinii jak wybielic zeby, moze ktos tez uzywal whitet time, prosze wypowiadac sie konstruktywnie :)

Gość mikusia92929
Tez korzystalam z whitetime, polecam wszystkim kolezankom. cena to 60 zz ale slyszalam ze maja byc podwyzki bo sie dobrze sprzedaje :(

Gość gość
a gdzie mozna kupic ten whitetime? tez slyszalalm ze dobry i dziala :)

Gość gość
a tak ciezko wpisac w wyszukiwarke? jak ja nie znosze lenistwa. Produkt mozna kupic na www.whitetime.pl - polecam google na przyszlosc. kupilem i potwierdzam, dziala, nie to co pasty itd

Gość gość
Whitetime dziala, polecam :) Moi znajomi opinie o whitetime tez maja dobra :) Jak ktos chce miec biale zabki to czeba kupowac

Gość gość
Ok trzeba przyznac, efekt jest, mam bielsze zeby bardziej niz po paskach czy tych kiczowatych bialych perlach ( ktorych bardzo nie polecam ), ale ten efekt nie jest jeszcze idealnie bialy. moze dlatego ze duzo pale :(

Gość mariiihoffman
czy White Time dziala? Dziala, ale w instrukcji jest zeby nakladac na pol godziny. Po pol godziny efektow nie bylo. Efekt byl jak nalozylam na 3 - 4 godziny. Wtedy musze przyznac ze dziala swietnie, ale jak krotko sie trzyma to nei dziala

Gość Ibusadas
POLECAM! Bardzo fajny profesjonalny i niedrogi produkt :)

Gość gość
na internetach pisza ze whitetime nie dziala itd, to sciema. Whitetime dziala i naprawde polecam :) wszystkie hejkty to pewnie antyfani piotrka kaszubskiego i konkurencja ktora sie boi :) P O L E C A M :)

Gość gość
Ja też używałam, bardzo polecam :) Niedrogi bardzo profesjonalny produkt. Mi poleciła moja lekarka stomatolog :)

Gość kiki909
Kupiłam dwa opakowania. Moja siostra dała ocene 8,5 / 10, ja dam 10/10 tylko dlatego bo mialam wczesniej do czynienia z paskami i biala perla. Whitetime w porwnianiu do tych produktow bije je na glowe. Może zęby nie są od razu biale po pierwszym uzyciu, ale na pewno mozna ladnie wybielic :)

Gość Marko84
UWAGA!!!! KORZYSTAŁEM z BIAŁEJ PERŁY - NIE WIEM CO SIE DZIEJE, ale ten nowy system 10 dniowy tak mi zniszczył zęby, mam wrazenie ze są chropowate, takie kr***e, zgrzytaja, niewiarygodnie bola. Pisze te wiadomosc i chce mi sie płakać. NIGDY NIE KUPUJCIE BIAŁEJ PERŁY. Żałuje że nie wybrałem tego whitetime bo mój kolega mial i jest zadowolony. Teraz czytam opienie na forach i ludzie mowia ze biala perle sciga urzad ochrony konsumentow. WSZYSTKO ALE NIE BIAŁA PERŁA :(((

Gość gość
Poilecam Whitetime. Czytałam jakieś artykuły zawistnych polakow o tym milionerze ktory go produkuje, ludzie wymyslaja głupoty. Korzystałam, sprawdziłam i z ręka na sercu mowie że działa :)

Gość moulinrouge
Whitetime DZIAŁA! Oczywiście trzeba stosować zgodnie z ulotką, czyli 30 min (dwa razy dziennie, a nawet trzy), jestem w 100% zadowolona;)

Gość gość
Cześć. Stosuje Whitetime dopiero 2 dzień, na razie nie widzę efektów dlatego bo za krótko go stosuje. Nie wiem czy tak wszyscy tak mają ale moje wkładki na zęby nie odcisnęły się tak dobrze jak powinny i wchodzi pomiędzy je ślina, i boję się że efekt nie będzie taki jak powinien być. Zakładam go i trzymam całą noc, również w dzień gdy tylko mam czas. Pozdrawiam :)

Gość gość
A jak mam 15 lat mogę sobie kupic whitetime?

Gość gość
MEEEEEEEEEEGAAA polecam, EFEKTY SĄAAA :))) Wie ze to dziwne, ale strasznie sie ciesze, bo produkt nie byl drogi, Byłam u stomatologa, lekarka mi powiedziala ze zęby i skzliwo w idealnym stanie, więc to konkurencja wypoisuje ze niszczy szkliwo POOOLECAM

Gość whitetimedziała
Właśnie, mi niby nakładki odcisnęły się dobrze, ale też wchodzi pomiędzy to ślina i mam wrażenie, że przez to produkt się wypłukuje, co z tym zrobić?

Gość gość
polecam :)

Gość gość
Rzeczywiscie wybieliło mi kiełki :D Polecam

Gość gość
Bardzo dobry produkt. W porownaniu do bialej perly i paskow o wiele lepszy :)

Gość gość
zastanawiam się nad kupnem white time a pasków wybielających white strips czy jakoś tam... co jest lepsze ????

Gość gość
Ja kupiłem, whitetime poleca, naprawde białe ząbki. Uzywalem wczesniej bialej perly i w ogole nie dzialala,

Gość gość
gość powyżej dla ciebie moze biała perła nie działała a na mnie właśnie super działa i jest wszystko ok, nigdy nie miałem tak białych zębów - a po whitetime miałem tylko nadwrażliwość i żal ze kupiłem

Gość domi94
Whitetime działa używałam wcześniej białej perły i efekt nie był rewelacyjny.. white strips działały też świetnie ale tylko wersja luxe którą już niestety wycofali z rynku. Tak więc polecam whitetime cuudo :D

Gość gość
jeżeli ktoś ma bardzo żółtą kość też działa? jak opinie?

Gość gość
A zamawiał ktoś poprzez przelew? Jaki czas realizacji

Gość gość
^up ja zamawiałam, czekałam na realizacje zamówienia 6 dni roboczych.... nie polecam. Na facebooku jak im napiszesz to nawet nie przeproszą za zwłokę. Już wiele osób miało pretensje właśnie jeśli chodzi o czas realizacji zamówienia.

Gość gość
Zaczynałam od 79 kg, a teraz ważę 66. Schudłam 13 kg w ciągu pierwszej serii i jestem zachwycona. Stosując tę dietę, nie byłam w ogóle głodna i super mi się spało. Ubyło mi 5 cm w łydkach, udach, talii, biodrach i ramionach w ciągu 40 dni. Po drugiej serii diety schudłam 5 kg w 12 dni! Dzięki tej diecie czułam się jak superbohaterka.

Whitetime to był porażka.Kasa wyrzucona w błoto.Teraz co kilka miesięcy używam żelu dr martin schwarz i mam wreszcie biały uśmiech.