Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam faceta który nauczy mnie całować się

Polecane posty

Gość gość

tylko do 28 lat

Gość gość
boje się stukania o zęby, co robic podczas calowania z jezykiem.. nigdy sie nie calowalam i po prostu nie umiem, boje sie ze jak przyjdzie co do czego to sie skompromituje ,

Gość Kuurczakix
niby mówi się że "samo z siebie wychodzi" a potem słyszysz że nie umiesz całowac czy cos ;p

Gość Arielhah3
Powiem tobie kochana, że nie szukaj sobie lepiej nikogo kto cię nauczy całować. Nie ma sensu się z kimś całować jeśli do tej drugiej osoby się nic nie czuje. Znajdziesz sobie partnera to wtedy razem będziecie sobie ćwiczyć :)

Gość gość
mam 2 z przodu a jeszcze nigdy sie nie calowalam, wstyd.. nikt mnie nigdy by o to nie posądził, bo jestem trochę imprezowiczką

Gość gość
"niby mówi się że "samo z siebie wychodzi" a potem słyszysz że nie umiesz całowac czy cos ;p" dokładnie! o to też chodzi :(

Gość gość
;) mam nadzieje że nie mam się o co martwić, ale i że to kiedyś nastąpi z jego strony

Gość gość
Ona oczekuje doświadczonego to taki typ kobiety co gardzi facetem bo np. seksu nie uprawiał, nie całował się czy nie robił nigdy przelewów bankowych.

Gość gość
całowałam z sie z 3 facetami i kazdy całowal inaczej.. trzeba sie było jakoś dostosować i zgrać ;) pierwszy całowal najgorzej jakby miał ochote wylizac mi migdałki, drugi całkiem sympatycznie ale bez polotu.. trzeci najpierw delikatnie a pozniej przechodził do rzeczy i to własnie z nim zdarzało mi się stukać zębami :P