Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAK FACET ZAPRASZA BADZ USTALACIE

Polecane posty

Gość gość

gzie idziecie - on placi - a potem mowi ze tyle i tyle go kosztowala cola w kinie albo ze musi wydawac na bilety zeby do was przyjechac.. tez tak macie ? ze chlopak wam wypomina ile na was wydal kasy ???

Gość gość
A czemu ma nie wypominać? A co to faceci forsą srają? Jezdzij do takiej doopy iles tam km, a auto na powietrze nie jezdzi... Potem kwiatki, sratki, pierduty... Kawiarnie, kina, restauracje, Twoje zachcianki... A ty koorva co? Sponsora szukasz? Koles wydaje pare ładnych stów na Ciebie miesięcznie a ty od siebie gówno dajesz! I wcale nie mówie o dawaniu doopy...

Gość gość
To mu powiedz, że za godzinę u dziwki by zapłacił 80-200zł, a tu ma za darmo.

Gość gość
wedlug mnie to nie kulturalnie z jego strony

Gość gość
jak nie znacie to nie oceniajcie ... ! * wychodzilismy razem pare razy, on placil owszem ale przewaznie ja wiecej razy placilam - bo on ostatnio np. nie wzial karty do bankomatu jak na cos wyda to potem slysze ile to on nie wydal na to i na tamto..

Gość gość
olej typa, nie znosze takiego zachowania. mój facet płaci i jest wręcz oburzony gdy ja chce to zrobić. Teraz już nawet portfela nie wyciągam :D

Gość gość
mowi ze kocha nad zycie, moze i kocha bo stara sie ale nie moge siedziec i patrzec jak widze ze on mnie wykorzystuje ekonomicznie, ale wedlug niego to ja mam hopla na punkcie kasy, no a przeciez pieniadz mnie za reke nie potrzyma itd itp.. moraly mi prawi a co robi ??? z jakiej racji kobieta ma wiecej placic..

Gość KOMUCH FOREVER
wole wydać na dziwkę 400pln miesięcznie jak 1000 na taka szmate jak ty co r****c sie nie umie:o

Gość gość
w PL sie frajerstwo szerzy na maksa po prostu nie spotykaj sie z wiesniakami i tyle smieszne to jest,ze koles Ci wypomina ile wydal,kiedys byli mezczyzni,tzn,mam na mysli czasy mego OJca, a teraz same cioty olej gnoja co Ci wypomina kase wydana na Ciebie jak frajerzy nie maja forsy to niech siedza w domu,he he

Gość gość
boli mnie to ze jak gdzies pojdziemy i on placi to rzuca teksty - ale to drogie bylo" itp.. poza tym jet kochany itd.. ale z tymi pieniedzmi to przesadza :(

Gość gość
zmien wiesniaka na ,lepszy model,o Jezu dziewczyny glupie jestescie ze z takimi palantami sie umawiacie

Gość gość
on nie jest wiesniakiem bo jak trzeba bylo to sie o mnie troszczyl jak nalezy tylko z ta kasa u nas jest problem :(

Gość gość
a co jesli to dziewczyna wypomina ile wydała na faceta ? ? ?

Gość gość
faceci to gnoje smierdzace , lenie , najchetniej by zerowali na partnerkach i mieli wszystko gdzies ... c w e l e !

Gość gość
on nie jest wiesniakiem bo jak trzeba bylo to sie o mnie troszczyl jak nalezy tylko z ta kasa u nas jest problem xxxxxxxxxxxxx tak? a jak się troszczył? tak, żeby złotówki nie wydać? wmawiaj sobie dalej jaki jest cudowny! w sumie jakie masz inne wyjście?

Gość gość
on akurat ma teraz ciezka sytuacje finansowa, jakis czas nie pracowal, ale.fakt faktem od samego poczatku tylko patrzyl a noz widelec moze ja za nas zaplace..

Gość gość
wiesz jak nazywa się faceta, który chce żyć z pieniędzy kobiety? czemu nie pracował? nogi mu urwało, czy był w ciąży?

Gość gość
no pewnie a co ? lepszy taki smierdziuch ktory pali i pije i moze jeszcze bije ?? dzis strasznie duzo ludzi pije , nawet kobiety staczaja sie na dno ! jak on placi to dobrze,jak nie mial kasy , nie pracowal to chyba jasne ze nie mogl zaplacic, gorzej jakbys ty caly czas musiala placic a on by sie wymigiwal od placenia..

Gość gość
to jak sie takiego faceta nazywa :D hahaaaha

Gość gość
jeszcze raz zapytam - czemu nie pracował?

Gość gość
nie siedzial w domu tylko szukal pracy, malo to dzis bezrobotnych ? ! jemu sie udalo znalezc prace w niedlugim czasie * mam znajomo ktora juz drugi rok meza utrzymuje bo on nie moze pracy znalezc..

Gość gość
znajoma* * wszystko byloby ok gdyby nie ta glupia kasa :(

Gość gość
i jesteś tak głupia, że wierzysz, że zdrowy facet nie może znaleźć pracy - tym bardziej dwa lata?

Gość gość
wszystko byłoby ok gdybyś ty nie była taka głupia!

Gość gość
ja glupia nie jestem, widze co on robi i sie wykłòcam o to on wie ze nie dam sie robic w jajo!

Gość gość
tylko co z tego?

Gość gość
skonczy sie pewnie na tym ze sie rozstaniemy bo ile mozna przymykac oko na takie rzeczy, poza tym nimt z nas podejrzewam ze nie zmieni swojego stosunku do pieniedzy, mowil mi ze jak bedzie trzeba to bedzie robil 24/h zeby jego dzieci i zona mialy co trzeba , ale jak sie nie postara to nie bedzie mial rodzinki tak jak o tym marzy chyba ze znajdzie jaka inna naiwna..

Gość gość
już go nie usprawiedliwiasz? jeszcze pół godziny temu był taki cudowny, a teraz co?

Gość gość
owszem jak sise kocha to sie wybacza - ale on tym swoim zachowaniem mnie przeciez nie szanuje , wiec jak on moze mnie kochac i to z kazdym dniem bardziej jaki powiedział

Gość gość
jak facet zaprasza to niech on placi tylko zwykła alfonsowata świnia tak robi