Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Piękne i samotne pozornie samotne

Polecane posty

Gość gość
:classic_cool: jest oki

Gość gość
dave gahan-chyba zaraz zacznę myśleć że facet i mózg to wyrazy przeciwstawne bo jak zakładam chyba jesteś facetem

Nie wiem o co ci chodzi. Nieprawdę napisałem? Wartość mojego mózgu znam ja, a ty sobie myśl co tam chcesz.

Gość gość
Napisałeś stereotypową bzdurę.

Gość hfxzgxxx
ładna kobiety nigdy nie bedzie samotna, chyba ze chce,

Gość gość
Jasne,a zdrowy człowiek nigdy nie zachoruje,chyba że chce..

gość musisz być po prostu nieładna i z tego powodu kompleksy. piękne kobiety są samotne tylko z wyboru.

Gość gość
Nie jestem nieładna i nie mam kompleksów..jednak facet i mózg to dwa przeciwieństwa

Faceci wymyślili prawie wszystko i rządzą światem, to chyba jednak coś tam muszą mieć pod czachą...

Gość hfxzgxxx
facet i mozg, znam taki typ kobiet ktore tak pisza, a robia tak rozzalone panienki ktorych nie chce na stale przystojniak, zabawil sie i poszedl do innej, a co do mozgu facetów, to na nich opiera sie cala technika na świecie, dodam ze ci inteligetni faceci, trchnicy i inżynierzy maja bardzo male powodzenie wśrod kobiet, za to wyżelowany lalus, ktory wklada rece w majtki na 1 spotkaniu nie ma zadnych problemów z znalezieniem kobiety, fakty mowia same za siebie hipokrytko

Gość hahahah hiiiiii
od kiedy kobieta szukają facetów z mózgiem? chyba tylko po to zeby zapewnił jej wygodne zycie, przeciez najwieksze powodzenie mieli i beda miec debile u kobiet haah

Gość gość
a ja w ogóle nie szukam po co mi kula u nogi w postaci męskiej prymitywnej dziadygi

Gość kochac to nie znaczy zawsze
ja jestem uwazana za atrakcyjna dziewczyne, jestem samotna od 2 miesiecy, zostalam sama z dzieckiem, pojawilo sie kilku kandydatów od tego czasu, ale nikt konkretny, zebym mogla go poznac z moim synem. Czuje sie samotna, nieatrakcyjna

Gość hahahah hiiiiii
ale to na wlasne zyczenie jestes sama, zadawalas sie z idiota, nie wiem o co ci chodzi, uzyłas swojej atrakcyjnosci w zły sposob

Gość gość
Bo dla facetów atrakcyjna jest blondi z szeroką dziurą między nogami i głupim uśmieszkiem.

bylam z moim mezem 8 lat, 5 lat po slubie, niestety przerosło go macierzyństwo, to nie jest tak, ze jestem slodka idiotka, ktora wykorzystuje swoja urode, nawet nie jestem blondynka;) jestem wyksztaclona, mam dobra prace, nie musze sie nawet malowac, zeby czuc sie piekna, po prostu lubie siebie i to tez dodaje mi atrakcyjnosci. Widze spojrzenia na ulicy, spojrzenia chlopaków, mezów kolezanek i ich zazdrosc, ale to sie juz nie liczy, bo zdaje sobie sprawe, ze jako matce bedzie mi o wiele ciezek znalezc odpowiedniego partnera

meża przerosło ojcostwo;)

Gość gość
facet..miliony plemników a mózgu zero oni myślą penisem,wiem,wiem,to wiadomo od lat.