Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakies slowo

Polecane posty

Gość gość

Mam córę w wieku 3 lat i 9 miesięcy. Ogólnie odbierana jest jako szczupła, wręcz "drobna" (choć mnie dziwią te opinie). Wg mnie ona wciąż ma takie ciało jak dzieci około 2-letnie. Wprawdzie większość jej rówieśniczek jest taka jak ona ale ja wolałabym naprawdę szczupłe dziecko. Jak myślicie, czy ona wyjdzie z tego, czy mam raczej zrewidować jej dietę?

Gość gość
Przy okazji przepraszam was, dziewczyny, za tekst w temacie, nie związany z treścią ale nie wchodzą mi tematy. Nie wiem czy to wina kafe, czy jeszcze czegoś innego (próbowałam różnych przeglądarek, zapisów z takimi i innymi znakami, i nic). W końcu się wkurzyłam i wpisałam tekst testowy. :D

Gość gość
Co to znaczy zrewidować jej dietę? chyba starasz się odżywiać ją najlepiej jak potrafisz. Jeśli chcesz ubić dziecko bardziej, możesz karmić ją fast foodami, czego nie polecam oczywiście.

Gość gość
Ty wolalabys szczuple dziecko? Dobrze zrozumialam, ze masz ochote " odchudzic " swoja corke?

Gość gość
W temacie nie wpisuje sie Takich znakow jak:!?.,;:=>@-+()*_" dlatego ci pewnie nie wchodzilo

Gość gość
Nie rozumiem tego...corka jest drobna,a ty chcesz ja odchudzic? Po co?

Gość gość
Chce ja odchudzic zeby was sprowokowac do dyskusji:)prosze,macie pole do popisu,wyzywajcie sie :D

Gość gość Ala
Szlag, no i mamy podszyw, bo zapomniałam jakiś nick wymyślić. To ja napisałam temat. Nazywajcie mnie Ala. Odchudzić? No właśnie nie wiem. Że niby staram się żywić najlepiej? Staram się, ale na obiad jemy wszyscy to co jest a nie hiperzdrowo czyli np schabowe, ziemniaki, surówka, a na śniadania córa zwykle dostaje kaszę błyskawiczną na mleku pełnotłustym. Nie wiem czy jest drobna, ta moja córka. Tak ją nazywają. Jest dokładnie średnia wg siatki centylowej i zawsze taka była. Ale czasem widzę autentycznie szczupłe dzieci a moja jest taka, no jak dziecko wyrastające z okresu niemowlęctwa. Pytam bo tak mnie naszło po wizycie na plaży i gapieniu się na dzieciaki. I pomyślałam że znacie przykłady gdy dziecko "wyciągało się" i szczuplało. Dzięki za wyjaśnienie co do tematu. Pewnie zatem chodziło o znak zapytania.

Gość gość
Poczekaj do okresu dojrzewania, jak się zacznie ''wyciągać'', to będziesz chciała żeby przestało :D Ja tam nie widzę żadnego problemu, jeśli nie przekracza norm jakoś drastycznie w żadną stronę.

Gość gość
Jeżeli jest taka "normalna" ani chuda,ani gruba,to nie ma sensu starać się,żeby była szczuplejsza. Jasne,że może się wyciągnąć,zeszczupleć. A może po prostu będzie taka w sam raz. Ja mam chudzielca,a wolałabym,żeby nabrała ciałka :)