Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak nigdy nie dałybyście dziecku na imie

Polecane posty

Gość gość
oliwka , nikolka, jesika, julka, maja, wiki, roksanka

Gość Zytka z Klanuu
Nigdy - Amelia, Julia, Oliwia, Maja, Natalia, Alicja, Zuzia :P FUJ Piotrek, Natan, Igor, Patryk, Daniel , Dawid, Kuba , Szymon - FUUUUJ

Gość gość
Donald

Gość gość
monika bo to same k********y, dwulicowe materialistki, Ryszard, kuba, kacper

Gość gość
Nie wazne czy " wiesniary" czy " mieszczuchy " sprowadzily to imie I dla jakich powodow. Wiekszosc imion ktore tu zostaly wymienione polskimi imionami nie sa a mimo tego z k***ami sie wam nie kojarza.wiec " zagranicznosc" imienia nie ma tu nic do gadania. Mnie Roksana kojarzy sie z The Police, Jessica z typowo amerykanska lalunia a Nicole z aktorka I piosenkarka. No ale kazdy ma wlasne skojarzenia zgodnie z ewentualnymi upodobaniami :)

nie cierpię imion owocowo-warzywnych typu; róża itd. poza tym twarde imiona odpadają grażyna,edgar,renata itd.. nie lubię jak imiona się powtarzają woła matka dziecko a przylatuje czworo o takim samym imieniu

Gość tosiapytosia
Anastazja

Gość gość
Zuza, Karol, Maks, Iwan - moje psy:)

Gość WALNIĘTE puste  BABY
rozumiem jeśli ktoś piszę że nie dbały tak czy tak na imię bo mu się źle kojarzy ale jak ktoś piszę że nie da Julia bo jest ich 1000 i się rzygać chce od tego imienia to chciałam tylko napisać że współczuje dzieciom takich głupich pustych matek - autorek tych wpisów,

Gość gość
Kunegunda ,Gertruda,Tadeusz,Stanisław ,Zygmunt.

Gość gość
a mnie sie Lena podobalowlasnie do momentu kiedy stalo sie popularne. To samo z Liliana. wracajac do tematu imiona wykluczone to oczywiscie wszystkie zamerykanizowane...typu dzesika itd...i starodawne typu antoni, franek stefka itd oraz maciej, piotr, pawel, bartek, szymon mnie milosz sie podoba.

Gość gość
''ale jak ktoś piszę że nie da Julia bo jest ich 1000 i się rzygać chce od tego imienia to chciałam tylko napisać że współczuje dzieciom takich głupich pustych matek - autorek tych wpisów,'' glupie puste matki?? a przepraszam co jest glupiego i pustegp w tym ze matka nie chce by jej corka byla 5 julia w klasie i 10 w szkole i 20sta na podworku??? to z kobietami, ktorym to nie przeszkaza cos jest na rzeczy....

Gość gość
DORIAN MELCHIOR OKSANA

Gość gość
a dlaczego nie Dorian? kojarzy mi sie z Dorianem Greyem- ok imie, dziwne jestescie i proste- trzeba byc odwaznym i dawac dziecku niezwykle imie

Gość gość
nic w stylu Dżesika i Brajan i nie Amelia i Błażej, jedno poważna wada genetyczna, drugie znaczy sepleniący.

Gość gość
nie ma takich imion jak nataniel i dorian - macie bujna fantazje

Gość gość
oj są:P znam małego Natana:D i Jeremiasza Też mi się spolszczone nie podobają, wszelkie: Brajany, Dżesiki,Viviany czy Keviny to makabra tak samo Nikole, Roksany czy Gracjany

Gość gość
no dobra natan- szatan niech se bedzie ( kretynskie straasznie) ale kurva dorian? florian to ok slyszalam ale dorian to tylko w tej powiesci jest, to tak samo jakby nazwac dziecko Kordian jaj nie robcie

Gość gość
znam i Rolanda i Grażynę ( same z literatury) ludzie mają różne pomysły

Gość gość
dziewczynce nie dałabym:Sara,Róża,Danuta,Helena,Julia,Magda,Wiola,Iza,Zosia,Lena,Malwina,Oliwia,Martyna,Patrycja,Joanna o tych staro dawnych imionach nie wspomnę. Dla chłopca;Bartek,Stefan,Miłosz,Maciek,Marek,Kamil,Mateusz,Borys,Błażej,Sebastian,

Gość gość
AMELIA i NIKOLA najgorsze imiona świata...

Gość gość
dla dziewczyki: Hildegarda

Gość gość
Nikola, Dżesika, Andżelika, Wioletta, Wanessa, Roksana, Klaudia Brajan, Alan, Natan, Dorian, Gracjan, Fabian, Ksawery, Oliwier, Aleks

Gość gość
nikola,jessica,nadia,lena,oliwia kevin,brajan,oliwier,alan,denis

Gość gość
oskar alan olivier brajan i kewin renatka wioletka jola i inne marjolki i grazynki oraz maja i lenka i zuzia za duzo ich

Gość gość
A kasia agnieszka arek i krzys jak wam sie podobaja