Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sama w łóżku

Polecane posty

Gość gość

...na urlopie , a ochota na seks ...gigantyczna !

Gość gość
golisz włoski na łonie?

Gość jezdziec znikad
masz partnera?

Gość gość
Mam,ale...wtedy kiedy chcę....taki układ.... Teraz go przy mnie nie ma ....ja mam urlop,,on nie. Nie zmienia to faktu,że .....zaraz zwariuję z pragnienia!

Gość jezdziec znikad
jaki seks lubisz rozgrzej mnie i podnieć

Gość niebieskookibrunet
co powiesz o calowaniu stop przez mężczyznę ?;p

Gość gość
W tej chwili chciałabym ....żebyś przygniótł mnie do ściany,zadarł koszulkę i....bezczelnie wszedł we mnie...jestem taka wilgotna,że chcę się wypiąć i ostro rżnąć...

Gość gość
ja bym Ci chętnie opowiedział jak bym Cię brał jak dzi.wkę, a potem dokładnie opisał jakbym chciał żebyś się dotykała do tego masz może maila?

Gość gość
Też jestem na urlopie, tylko nie sam. Z żonką, która nie chce się kochać. Zaraz zwariuję jak sobie nie zwalę. Podnieć mnie proszę to szybciej mi pójdzie.

Gość gość
Przykro mi ,jeśli Cię nie rozgrzałam...,jeźdźcu.......ja jestem jeszcze bardziej napalona...

Gość przystojny brutal
mnie rozgrzałaś... i mam też ochotę rozgrzać Ciebie jeszcze bardziej... chcesz pisać tu?

Gość jezdziec znikad
masturbójez sie?

Gość gość
Kuźwa, co za koszmar. Żonka pi w pokoju obok, ze swoją siostrą a ja słyszę jak jakaś parka ostro się rżnie piętro wyżej.

Gość gość
Wiem co czujesz,gościu z zimną rybą w łóżku.... Ja też muszę sama sobie poradzić.... Mogę jedynie zarzucić nogę na oparcie fotela bujanego który jakimś cudem ozdabia mój maleńki pokój... Dłoń przesunąć po udzie w górę.... wypełnić paluszkami wilgotną dziurkę......i zaciskając uda rozbujać fotel....do końca....

Gość przystojny brutal
oj gdybym tam był to zamiast paluszków miałabyś w sobie mojego wielkiego twardego penisa...

Gość gość
Jeźdźcu,ci,którzy twierdzą?że tego nie robią albo kłamią,albo zwyczajnie się wstydzą...

Gość gość
Tak to już jest,że prędzej dogodzi obcy niż własny....facet Dzisiaj nie odmówię...wirtualnie niestety...

Gość gość
Za dużo filozofuję....Wszyscy smacznie śpią?

Gość przystojny brutal
rozłóż się na łóżku z wypiętą szparką, wejdę w nią brutalnie, poczujesz jak Cię wręcz rozrywam, przygniotę Cię swoim ciałem i będziesz słyszeć mój ciężki oddech nad uchem...

Gość gość
Wszyscy smacznie śpią? A już miałam nadzieję na trochę....grupowego.... Nie podnieca Was to,że ktoś może to czytać ?

Gość przystojny brutal
marzysz żeby Cię teraz wzięło kilku facetów naraz?

Gość gość
Brutalu ! Lubię poszaleć ,tym bardziej,że sąsiedzi zza ściany wrócili na rauszu i bawią się...dość głośno...,a ja pływam we własnym soczku..:-(

Gość gość
Ale ta suka na górze jęczy. Ja już salę na całego. Napisz proszę coś ekstra do mnie to mocniej trysnę ci na buzię. Zyga.

Gość przystojny brutal
mam ochotę rozedrzeć Ci ubranie na strzępy i niemal zgw.ałcić, wziąć używając siły, tak jak chcę, żebyś poczuła prawdziwego mężczyznę...

Gość gość
Marzenia czasem się spełniają.... Dziś leżąc na plaży,widziałam kilku panów....,którzy teraz są w mojej fantazji....niestety do każdego przyczepiona była pani :-(

Gość przystojny brutal
mówiłabyś "nie", ale w oczach widziałbym Twoje pożądanie, trzymałbym Cię za nadgarstki jedną dłonią, drugą pieścił piersi, a przy tym cały czas rozpychał szparkę kolejnymi pchnięciami...

Gość gość
Ostro....! Ale tak lubię...A. może uklęknę i mocno obejmę wilgotnymi wargami..... Lubię ciepłe krople na biuście..

Gość przystojny brutal
to zacznijmy od początku, "Klęknij!" to byś pierwsze usłyszała gdybyśmy zostali sam na sam. Pewnie nie dowierzałabyś na początku więc głośno powtórzyłbym "uklęknij i rozepnij moje spodnie"...

Gość gość
Odchyl lekko głowę i otwórz usta bo ja zaraz kończę. Wolisz na twarz czy prosto do buzi? Zyga.