Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wypada isc do pracy w krotkich spodenkach

Polecane posty

Gość gość

mam prace biurowa, siedze caly czas za biurkiem i nikt nie widzi moich nog a pozatym tutaj sie nikt nie kreci praktycznie a pracuja dwie dziewczyny i dwoch chlopaków. wypada czy nie ?

zalezy od biura ja własnie jestem w pracy i siedzę w krótkich spodenkach, ale pracuję w biurze budowy więc tutaj jest totalny luz a już u mojego Męża to nawet w taki upał nie wypada w koszuli z krótkim rękawem przyjść (i mówię tutaj o eleganckiej koszuli nie t-shirt) ale On pracuje w państwowej firmie

Gość gość
krotkie portki sa sexy 🖐️

Gość gość
Stałam dziś rano przed tym samym dylematem. Wygrały leginsy długie i przezroczysta długa biała tunika i ładny staniczek i szpilki asos. Niestety bardzo chciałam być dziś w szortach ale nie mam takich eleganckich które by pasowały. Dodam że pracuje jako specjalista w Polskich Składach Budowlanych. Wkoło sami faceci handlowcy i właściciele firm, czasem budowlańcy architekci inżynierzy. a ja muszę się szczypać i kić w tą gorąc tyłek w leginsach no trudno wolę tak niż świecic d**a.

Gość gość
kisić

Gość gość
jestem kobieta i mam 23 latra spodenki sa krotkie ale tylek zakrywaja jak juz wczesniej wspomnialam praktycznie nikt tu nie przychodzi listonosz ze trzy razy wpadnie ale i tak mnie calej nie widzi bo za biurkiem siedze

Gość gość
musisz byc ladna ...

Gość gość
a skad tkie stwierdzenie ze musze byc ladna ??

Gość gość
brzydkie, niezgrabne dziewczyny nie chodza w krotkich spodenkach ...

Gość gość
to fakt brzydka nie jestem ale nie zgodze sie z twoja wypowiedzia ze brzydkie niezgrabne dziewczyny nie chodza w spodenkach. jak czasami widze na ulicach balerony w krotkich spodenkach to rece opadaja ale co maja zrobic jak takie upały

Gość gość
ja chodzę do biura ale w takich przed kolana bo ja z tych chudych i brzydkich jestem :P na korytarzu biurowca widzę, że kobiety chodzą w szortach dzinsowych, mimo, ze na oko ważą ze 20 kg więcej niż ja, nie wyglądają odrażająco, raczej ...solidnie szorty są ryzykowne ale jak u ciebie w biurze nie ma sztywnych zasad co do stroju to możesz spróbować, niestety musisz się liczyć z uwagami, chociażby pozostałych pracowników o których spomniałaś

Gość gość
osobiście uważam, że przewiewna spódnica z cienkiego, naturalnego materiału da lepszą wentylacje niż krótkie spodnie, zawsze to tyłek ściśnięty i zapieczony, mokry i nie ma go jak wywietrzyć, w spódnicy/sukience będzie lepsza cyrkulacja

Gość gość
wlasnie kolezanka ktora siedzi ze mna w pokoju powiedziala ze nie wolno w krotkich spodenkach ze nie wypada ale mysle ze tak powiediala z zazdrosci bo ona wazy ok 120 kg przy wzrocie 160 cm ...

Gość gość
Pracuje w firmie panstwowej i u mnie to tylko moge sobie pozwolic na biala bluzke i czarna spodnice. Bluzka nie moze byc np.na ramiaczkach,top tylko koszulowa, spodnica musi byc do kolana. Dorobilam sie juz ok 20 czarnych spudnic i bluzek. Wiec ja o szortach moge zapomniec.

Gość gość
zawsze się zastanawiałam jak ludzie pracujący w biurach (gdzie nie ma klimatyzacji) ubierają się kiedy na dworze blisko 35stopni ... nie znosze takich upałów za dobrze i nie wyobrażam sobie chodzić w koszuli (!) kiedy pot leje się po całym ciele później siedzieć taka nie świeża przez 8h

Gość KaKa255
zawsze się zastanawiałam jak ludzie pracujący w biurach (gdzie nie ma klimatyzacji) ubierają się kiedy na dworze blisko 35stopni ... nie znosze takich upałów za dobrze i nie wyobrażam sobie chodzić w koszuli (!) kiedy pot leje się po całym ciele później siedzieć taka nie świeża przez 8h

Gość gość
boze co za tępe tzipy tu piszą

Gość Rassssa
Myślę, że wypada, o ile to nie są spodenki odkrywające kawałek tyłka, tylko takie normalne. A jak się wstydzicie po prostu załóżcie spódnicę, może być dłuższa, taka ciut za kolana, a przewiewna i nie będzie Wam gorąco.

Gość do szortow trzeba golic
cale nogi

Gość poza tym nogi musza byc
szczupla dlugie i zgrabne

Gość ffddaa
A kto powiedział, że trzeba golić? Jak ktoś nie ma ochoty się męczyć z goleniem to ma się cisnąć w jeansach, bo jakiś złamas tak chce :D co siedzi na babskim forum :D spieprzaj 🖐️

nieogolone nogi nie wygladaja dobrze, raz zwlaszcza u mlodej ladnej dziewczyny, ktorej kusy ubior wrecz dopomina sie o gladkie nogi

Gość ffddaa
Nikogo nie obchody'zi zdanie kafeteryjnego zlamasa przykro mi

a nikogo nie obchodzi, ze nikt nie chce podrywac dziewczyn ktore chodza latem w szortach majac nieogolone nogi

szorty i miniowki sie zaklada jak nogi sa ogolone - proste

ale zaniedbane panny wola chodzic z nieogolonymi nogami

Gość tak pod warunkiem
ze nogi sa ogolone

Gość mariola 32
ja chodzę w spodenkach do pracy