Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy takie kłamstwa dziewczyny można tolerować

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam do Was pytanie a mianowicie jestem z dziewczyną 2 lata i mamy po 17 lat. Wiadomo pisze z innymi chłopakami i ja nic do tego nie mam. Wiem też że pisze z chłopakami którzy do niej podbijają i nie podoba mi się to w jaki sposób pisze. Kiedyś zostawiła fb włączonego więc chcąc nie chąc przejrzałem te wiadomości. I np. z jednym który do niej startował pisze (wyrwane z kontekstu) on do niej że wyjechał do islandii do pracy i takie tam i że może do niego przylecieć i z nim spać a ona odpisała (co mnie zaskoczyło) że już leci do niego (nie wiem może to było w żartach). Druga sytuacja to rozmawiałem z nią o takim jednym kolesiu i powiedziała mi że on nic do niej nie startuje (a kiedyś stratował) no ale wiad były inne, to znczy że np, martwi się o nią cały czas mega mocno zdrabnia jej imie. Nie wiem czy to ja jestem przewrażliwiony czy co :(

Gość gość
Wiesz co to jest ironia?

Gość gość
Tak, wiem co to jest tylko właśnie ani troche nie wyglądało to na ironie. Gdyby tak było nie pisał bym tutaj.

Gość gość
nie masz wiekszych problemow chlopcze?

Gość gość
Jesteś kobietą czy mężczyzną? Byłeś/aś kiedyś zakochany/na? Moja panna co innego mi mówi a co innego robi więc to mnie najbardziej wkurza. Ona jest dla mnie najważniejsza więc mogę odpowiedzieć, że nie mam większych problemów. A jeżeli chodzi o jej zachowanie to te dwie sytuacje nie są jedyne. Gdyby tak było nie marnował bym miejsca w internetach i przede wszystkim swojego czasu.

Gość gość_autor
Oczywiście próbowałem z nią o tym rozmawiać ale się wypiera, a nie chce się przyznać że przejrzałem jej wiad

Gość gość
A: Wyjeżdżam do Islandii, przyleć do mnie B: OK już lecę Ironia? Nieeeee.....