Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mętlik w głowie

Polecane posty

Gość gość

Dziś rano był sex, było zrobione dobre śniadanie i wcale go nie złościłam za to on mnie bo ciągle przestawia moje rzeczy w naszej sypialni. No to ja wychodził zaczęłam przestawiać swoje z powrotem to jeszcze mnie nazwał idiotką:( I po co?

Gość gość
traktuje cie jak przedmiot, jestes mu potrzebna tylko do seksu

Gość gość
tego bym nie powiedziała bo ja chce sexu tak samo jak on, czasem nawet bardziej

Gość gość
to czemu nazwal cie idiotka? kopnij go w d*pe

Gość gość
a powíedzial to w zlosci czy tylko mu sie wyrwalo?

Gość gość
zaczął mi przestawiać rzeczy na moim stoliku żeby tam postawić wentylator jakbym chciała sama był go tam dała a jak był przy wyjściu to zaczęłam przestawiać swoje rzeczy tak jak były bo tam mi to zawadzało jego i tak do wieczora nie ma to jemu też nie potrzebny. Odwrócił się do mnie i stwierdził idiotka po czym poszedł do pracy.Przykro mi się zrobiło

Gość gość
hmmm... jesli nie powiesz mu ze cie to zabolalo, pewnie sam sie nie domysli. I teraz sa dwa wyjscia. Albo powiesz mu ze zrobilo ci síe przykro, albo po prostu to olejesz, moze to tylko taki jednorazowy wyskok. jesli nie, wtedy dopiero zaczniesz sie martwic

Gość gość
jednorazowy tylko że ja swojej winy w tym nie widzę ja nawet nic nie powiedziałam że coś jest nie tak stwierdziłam że się spieszy do pracy i zrobię wszystko po swojemu a ten no cóż... a może jestem niewdzięczna bo on chciał dobrze

Gość gość
jesli to tak bardzo cie dotknelo, to powiedz mu to wprost, niech wie na przyszlosc jak sie do ciebie odzywac, jak bedziesz mu za wiele pozwalac to pozniej bedzie jeszcze gorzej

Gość gość
poszłam za nim do garażu oczywiście zła i powiedziałam że dobrze że wiem co o mnie myśli. A on że no jak się tak zachowujesz pocałował mnie powiedział pa i wieczorem uda że nic się nie stało. jak po każdej sprzeczce

Gość gość
on niech udaje ze nic sie nie stalo, ale ty tego nie rob. BAdz chlodna w stosunku do niego, niech to odczuje, bo inaczej niczego go to nie nauczy

Gość gość
to siedzial caly czas w garazu? a mowilas ze síe spieszyl do pracy

Gość gość
spieszył się do pracy ale motor ma w garażu. Ja mogę być chłodna ale on się za to obrazi i też będzie chłodny

Gość gość
on? ciekawe o co? ze nazwal cie idiotka?

Gość gość
za to że ja robię fochy niepotrzebnie on chciał dobrze a ja się zachowuje jak rozpuszczony bachor.