Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pobobają wam się opalone blondynki czy wg was to jest tandetne

Polecane posty

Gość gość
Bronic? Ahahaha przed czym? Im wiecej zazdrosnic tym bardziej rosniemy w gore :*

Gość Lisabett
Twarz brązowa, prawie czarna, a włosy niemal białe.To jest ładne?

Gość gość
Mylisz pojecia:) nikt nie mowi o bialych wlosach i czarnej twarzy tylko o ladnie opalonej blondynce wiec skoncz juz swe wywody :o

Gość Emilka233333
czarna twarz i białe włosy? no nie popadajmy w skrajności , jest różnica między średnim blondem i lekką opalenizną ,a czarna twarza i białymi włosami

Gość Emilka233333
dla mnie np białe nogi w lato i ciało jest obleśne wręcz... opalone ciało zawsze lepiej wygląda , jakoś tak bardziej sexy... I nie prawda ,że taka moda jest tylko w Polsce bo zwiedziłam pare krajów zachodnich i jakoś tam ludzie też chodza opaleni :P wcale nie unikają słońca na siłe

Gość blondyna 3333
Lisabett wyjdź na słońce. Słońce pobudza wydzielanie hormonów szczęścia, gwarantuje , że przejdzie ci i zazdrość i frustracja.

Gość gość
Nie ma dużej różnicy dla panienek uzależnionych od solarium, do opaleniczny pasują ciemne włosy, wyglada to naturalnie.

Gość Zakochany w Martysi
To nie tandeta :) Osobiście wolę naturalny bląd (taki jak u mojej dziewczyny^^) z końcówkami np. Czarnymi (tak ma moja ;) A będzie miała różowe ;) ) :) I jak się opalisz tak bez przesady "NATURALNIE" to gwaratuje że jest to baaardzo seksowne^^