Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przedsiebiorca_jutra

ile wyciągacie na działalności

Polecane posty

Gość przedsiebiorca_jutra

planuje rozpocząć działalność gospodarczą - usługi ile wy wyciągacie na działalności? da się z tego utrzymać? ile czasu średnio potrzeba, aby firma faktycznie zaczęła przynosić zyski ja będę mieć ok 1200 zł miesięcznych kosztów

Gość gość
mój kumpel miał taka firme i ja zamknał rok temu bo koszty go zabijały, teraz robi to samo ale na czarno

Gość pan byznesmen
ponad 10tys

Gość gosciówa
Niewiele, nie da się z tego utrzymac

Gość gość
Kk szerzy nienawiść i popiera bałwochwalstwo, jest pełen ludzkich nauk , zaprzecza bibli, głową kościoła jest Chrystus a nie człowiek(papież)

Gość Solniiczka
Zależy co to za działalność i jak duża baza klientów a klienci zamożni. Potraktuj to jako prostą matematykę. To nie jest skomplikowane - ty masz chęci i chcesz, ale pojawiają się wątpliwości-wiesz co to jest? Podświadomie wiesz że nie wyjdziesz na + i stąd twoje pytania. Potrzebujesz naszej otuchy by dalej przeć do przodu. Na początek każdej działalności usługowo handlowej prowadzonej w lokalu trzeba mieć fundusze na pokrycie kosztów-nie są to pieniądze które zarobisz z biznesu -masz je posiadać zanim w ogóle otworzysz lokal Na pierwsze pół roku do przodu jeśli klienci nie wiedzą jeszcze o istnieniu lokalu-tą kasą muszisz pokryć koszty wynajmu wszystkie opłaty i reklamę promującą twój lokal. Masz te pieniądze? (Napisałam o 6 miesiącach zakładając że branża w której będziesz działać jest niszowa) Jeśli potrzebujesz jakiejś pomocy to pisz 45775121