Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY ZAKOCHANA OSOBA FAKTYCZNIE NIE DOSTRZEGA WAD

Polecane posty

Gość gość

w swoim partnerze ? w moim facecie duzo rzeczy mi przeszkadza, kocham go ale chyba pewnych jego zachowan nie zaakceptuje, a moze mi sie wydaje ze go kocham , ale bylam z nim szczesliwa, a przez te jego wady sama juz nie wiem.. chyba kocham i nienawidze jednoczesnie :/ tez tak macie ?

Gość gość
fakt ze zakochani nie widza wad, najlepiej jak sie o tym nie mysli, bo i po co ?

Gość Nadzieja matka glupich
wiesz jaka jest roznica miedzy kobieta a mezczyzna? kobieta ma nadzieje ze mezczyzna po slubie sie zmieni a mezczyzna ma nadzieje ze kobieta po slubie sie nie zmieni

Gość gość
ja wcale nie licze na to ze on sie zmieni o slubie on juz sie zmienil na lepsze , powiedzial ze przy mnie tylko to mozliwe, ze dla mnje , dla nas sie zmieni, ale w tym co najwazniejsze chyba sie jednak on nie zmieni czasem jak mam focha to on tez sie dasa , zawsze jak cos jest nie po jego mysli robi focha jak baba, a mnie nerwy ponosza i jak ja mam zaufac ze on nie bedzie robil glupot jak takie numery odwala..

Gość gość
podobno jak kochasz to wybaczasz ale tez ile mozna..

Gość gość
może i na początku taka osoba nie widzi wad drugiej, ale to szybko mija, w końcu zaczynasz przebywać z kimś trochę więcej niż dwie godziny na spotkaniu, no i widzisz jaki jest na co dzień

Gość gość
tak a potem to juz tylko wiac :D :D