Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda L

Mój facet i jego rodzice problem

Polecane posty

Gość gość
działkę babcia zapisała mężowi ponad 20 lat temu więc o co kaman ? równie dobrze moglibyśmy ją sprzedać, wtedy wreszcie by się od nas odczepiła ta szurnieta raszpla nie znasz jej i nie wiesz jaka ona jest dominująca i psychiczna

Gość gość
to przepiszcie działkę z powrotem na babcię a babcia zapisze ją komuś , kto będzie ją tam chętnie woził! a raszpla to ty - zachłanna szmato!!!

Gość gość
zachłanna szmata to ta stara raszpla, swojemu synowi chciała rozwalić małżeństwo i robi to samo nam napisz mi że znasz inne małżeństwa które co tydzień pod rączkę prowadzają się z jakąś zaborczą i sfiksowaną 90latką kochająca babcia tak kocha wnuczka że na wieść że on ma wakacje od razu strzela focha że wnuczek na wakacje jedzie z żoną a nie z nią.... a ty mi powiesz że to ja mam nierówno pod sufitem ? jej własny syn ją nienawidził bo wiedział że jest porąbana

Gość gość
to oddaj jej działkę i zerwij kontakty!!!

Gość gość
działeczka cacy a babcia bebe, co?

Gość gość
działka jest męża a on się tej kutwy boi, on daje się terroryzować a ja się jedynie mogę temu wariactwu przyglądać ciekawa jestem jak wy byście znosili taki cyrk przez 10 lat i czy też mielibyście dobre zdanie o takiej "babci"

Gość gość
działka jest do d**y, daleko i w cale mi na niej nie zależy, nie trafiliście z komentarzem miałam swoją, ładniejszą, bliżej, ale przed ślubem sprzedałam bo widziałam co się święci, wiedziałam że mąż będzie nadal z kutwą tam jeździł zamiast sprzedać działkę

Gość gość
działka cacy, dobre sobie, to taki sam rozwalający się relikt jak babcia

Gość gość
a czy to nasza wina, że takiego ćwoka wzięłaś sobie za męża??? do babki masz pretensje??? a on co? święty, biedny aniołeczek?

Gość matyldda
wina męża bo pozwala na to. Tak ciężko mu powiedziec ze chce jechac tylko z toba? Albo po co w ogole mówicie ze jedziecie? Razem mieszkacie czy co??

Gość matyldda
widocznie mu to odpowiada inaczej by cos z tym zrobił - niestety taka prawda, bo inaczej juz dawno by coś powiedział.

Gość a tak a propos
mam podobny problem z babcią mojego faceta, przyzwyczaiła się że wnuczek zawsze woził ją na działkę, i nijak do baby nie dociera że robił to gdy był sam, teraz od 10 lat jesteśmy małżeństwem a jej nie da rady wyperswadować, ona przecież MUSI jeździć z nami...bo by się zesrała gdyby nie pojechała i tak my pod 40stkę jeździmy na działkę z prawie 90latką, bo ona MUSI !!!!! jej nie interesuje, że to moje życie i mój mąż, ona MUSI !!! xxxxxx A ile ona jeszcze pociągnie , troche szacunku dla starszych, poza tym Twoj mąz nie jest tylko mężem , jest tez wnukiem , synem i tak dalej , ja nie wiem dlaczego kobiety jak juz sie chajtna , to by chcialy zeby facet byl tylko dla niej , tak w zyciu nie ma. Wyrazasz sie bardzo brzydko o starszych osobach a to świadczy o Tobie:(

Gość gość
ja nie wiem dlaczego kobiety jak juz sie chajtna , to by chcialy zeby facet byl tylko dla niej , tak w zyciu nie ma. Wyrazasz sie bardzo brzydko o starszych osobach a to świadczy o Tobie XXXXXXXXXXXXX bo ona myśli, że jak już daje mu tyłka oficjalnie, to wszystko jest jej, wszystko dla niej i ona najważniejsza!!!

Gość FAJNIE JEST
Pewnie dla faceta nie jesteś najważniejsza skoro wszędzie jedzie ze swoja rodziną?! Nie wróży to dobrze.Na Twoim miejscu dałabym sobie spokój z takim facetem.Przecież on Cie wyraznie ignoruje!

Gość Magda L
Mam już swoje mieszkanie, on pomieszkuje ze mną. Zawsze śpimy razem. Ale jak się obudzi to tylko zje, p*****a i do domu musi jechać, żeby coś pomóc. Pracę ma taką, że jak do niego zadzwonią to jedzie, więc często jest w domu, ale siedzi ze swoimi rodzicami, a rzadziej ze mną. Nie jesteśmy po ślubie i nie planujemy tego. Twierdzi, że mnie kocha, że chce być ze mną i z rodziną. Ja mu nie zabraniam kontaktów z rodziną, bo przecież sama jeżdżę do rodziców, ale litości nie codziennie i całymi dniami. A to grill, a to imieniny, a to urodziny, a to jezioro, a to koszenie trawy, a to trzepanie dywanów, a to się mamusia zesrała i tak w kółko

Gość gość
Magda L Mam już swoje mieszkanie, on pomieszkuje ze mną. Zawsze śpimy razem. Nie jesteśmy po ślubie i nie planujemy tego. xxxxxxxxxxxxxxxx skoro on nie planuje ożenku to dla mnie wszystko jasne! znajdzie się dziewczyna rodzinna to skończy się spanie z tobą i będzie weselisko!

Gość Magda L
gość Magda L Mam już swoje mieszkanie, on pomieszkuje ze mną. Zawsze śpimy razem. Nie jesteśmy po ślubie i nie planujemy tego. xxxxxxxxxxxxxxxx skoro on nie planuje ożenku to dla mnie wszystko jasne! znajdzie się dziewczyna rodzinna to skończy się spanie z tobą i będzie weselisko! XXXXX Kwestię ślubu mamy wyjaśnioną między sobą, ja tego nie chcę i on też nie chce. Może w przyszłości jakiś cywilny za x lat. Jego rodzeństwo teraz przyjechało. Mieszkają ponad 200 km od naszego miasta i rozumiem, że chce z nimi posiedzieć i chce mnie zabierać, ale ja nie chcę bo nigdy nie mamy prywatności i chcę więcej czasu spędzać razem a nie non stop z tymi ludźmi, którzy są dla mnie obcy

Gość matyldda
kurcze to nie dobrze bo jakbys u powiedziała ze chcesz sama troche pobyć zeby to wszystko przemyślec to wtedy będziesz sama w domu. W dou w którym własnie jak napisałaś śpicie razem itd a to nie będzie dobre dla twojego obiektywnego spojrzenia na to bo moze sie zacząć tęsknienie gdy wieczorem bedziesz kładła się spać a wtedy mózg płata figle i może zacząć myslec ze może to jednak nic złego. Nie wiem co Ci teraz doradzić, dobrze by było jakbys znalazła sobie jakieś zajęcie, albo koleżanke która by z Tobą troche pomieszkała czy coś :/

Gość matyldda
Moim zdaniem powinnaś odejść. Ale wiadomo... Łatwo się mówi :/

Gość Magda L
Wiesz Matylda, my mamy inne charaktery, ale jesteśmy razem 4 lata, mieszkaliśmy w innym mieście rok na stancji i było ok. Tylko problem chyba polega na tym, że się nie "dotarliśmy" i nie wiem czy to w ogóle jest możliwe.

Gość gość
Jesli na prawde bardzo sie kochacie to może wyprowadźcie sie do innego miasta spowrotem :) tyle ze to będzie tylko oszukanie bo przeciez i tak juz wiesz jaki on na prawde jest.

Gość Magda L
matyldda Moim zdaniem powinnaś odejść. Ale wiadomo... Łatwo się mówi :/ XXXX jak ja logicznie pomyślę, to też dochodzę do wniosku, że to się skończy prędzej czy później, ale jestem z nim zżyta, mamy wiele wspomnień, lubimy ze sobą przebywać, te lata spędzone razem są trudne do wymazania. Byłam raz w 2 letnim związku i też po pewnym czasie doszłam do wniosku że jest bez sensu, tylko że tamten chłopak mnie zdradził tuż przed rozstaniem - zbieg okoliczności, bo dowiedziałam się o tym jakiś czas po rozstaniu