Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc 123

jak myslicie

Polecane posty

Gość gosc 123

Czesc dziewczyny moze wy mi cos doradzicie. Moj cykl trwa 27 dni , przewiduje ze od 11do 16 dc mialam dni plodne . Od tego czasu kochalam sie z mezem bez zabezpieczen. Chcemy miec dziecko i jest to narazie nasz 2 cykl staran. Mam nadzieje ze tym razem sie udalo poniewaz mam dziwne objawy tj. piersi pobolewaly mnie zawsze ale to zawsze gora tydzien przed miesiaczka a w tym cyklu gdziej juz 1 dzien po owulacji zaczely bolec z tym ze czym blizej do miesiaczki to tym bardziej nie moglam ich dotknac az tu nagle dzis 3 dni przed miesiaczka bola tylko troszke , wczoraj zrobilo mi sie slabo a dzis mierzylam temp i mialam 37,3. Wiem ze to tylko jednorazowy pomiar ale od kilku dni czuje jakbym miala podwyzszona temperature i dlatego dzisiaj ja juz zmierzylam, glowa mnie caly czas pobolewa a i kilka dni po owu zaczal mnie pobolewac brzuch troche inaczej jak przedokresem raz jajnik raz takie ciagniecie przy pepku raz klucie rozny i czasami nagly bol. Nie wiem co mam myslec moze sie udalo ale nie napalam sie bo boje sie ze to objawy na okres choc calkiem inne jak na miesiaczke . troche nakrecilam ha Co o tym dziewczyny myslicie . Czy kroras z was tak miala

Gość gość
No nie wykluczone,że zaszłaś w ciążę, ale tak naprawdę to musisz zrobić test. Dobrze byłoby się wstrzymac jeszcze kilka dni, bo czułośc testów jest najlepsza kilka dni po spodziewanej miesiączce. Jak jak zrobiłam ze 2 dni przed terminem miesiączki to miałam już 2 kreski

Gość gosc 123
sama wlasnie sie zastanawiam ale poczekam do miesiaczki . dziwne te objawy choc miesiac temu samo pobolewanie brzucha bralam jua za objaw ciazowy . w tym miesiacy jest juz ich wiecej ale musze jeszcze chwile poczekac

Gość gość
Dziewczyny dlaczego wprowadzacie prącie do pochwy bez zabezpiczeń.Kazde wejście może skonczyć się ciążą.O tym wiedzą dziewczyny kończące podstawówkę.

Gość gość
ja nie jestem po podstawowce i wiem czym moze sie skonczyc stosunek. Jakbys dobrze przeczytala to mam meza i staramy sie o dziecko wiec jak cos ci nie pasuje to znajdz inne forum a nie wypowiadasz sie jak nie jestes pewna tego czy piszsz na temat