Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

40 urodziny taty a moj chlopak sie obrazil

Polecane posty

Gość gość

spotykamy się już 4 miesiące,ja poznalam jego rodzicow on chcial poznac moich,ale jakos nie bylo okazji, troche sie tez obawialam,bo mam juz 23 lata i to jest moj pierwszy chlopak,w dodatku sporo starszy (ma 29lat ale wyglada mlodziej) i tak mu powiedzialam,ze skoro moj tata ma w ten piatek urodziny.i w sobote robi impreze,wiec rodzice beda w dobrym nastroju i wtedy sie poznaja...on sie cieszyl nawet juz po prezent jechal i wlasnie wtedy mnie spytal,ktore "tesciu" bedzie mial urodziny,zasmialam sie z tego tesciu i powiedzialam ze 40 na co on do mnie " czekaj musze konczyc" ...od soboty sie do mnie nie odzywal az do wczoraj powiedzial,ze jest jeszcze w szoku i nie obiecuje czy przyjdzie na te urodziny co go tak zszokowalo?

Gość gość
Może 11 lat różnicy to dla niego szok.

Gość gość
Tata mial 17lat jak sie urodzilam,mama 18, zaraz jak tata dostal dowod wzili skromny slub cywilny,3lata pozniej huczny koscielny z weselem,to dobra rodzina i niczego nigdy nikomu nie brakowalo,przykro mi ze sie obrazil z takiego powodu...jego rodzice maja wiecej lat, wygladaja jak moi dziadkowie,ale.to mnie nie obchodzi czy jego rodzice sa od niego o 17 czyo 40 lat starsi...powinno sie liczyc nasze uczucie ;(

Gość gość
Musisz z nim porozmawiać o tym i już.

Gość gość
dziwna reakcja, niedojrzaly jest

Gość gość
to taka mala roznica wiekowa powinna go ucieszyc,moze latwiej zlapaliby kontakt? Zreszta co mu to przeszkadza? Ma sie spotykac ze mna a nie moim tata

Gość gość
Popdnijm

Gość gość
prowo facet może się chajtać po 21roku życia albo przez sąd

Gość gość
faceci są ograniczeni, dostał pietra i tyle

Gość gość skamlący o dobre rady