Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rozwód

Polecane posty

Gość gość

od grudnia nie sypiam z mężem z powodu znalezionych w komupetrze rozmow z jego eks, badzo intymnie, poklocilismy sie On zaczal sie starac, jest mily, dba o mnie itd Ok, powoli zaczelam sie przekonywac do niego Ponownie mu ufac On wyjezdzal teraz do pracy za granice I ... znalazlam w jego komputerze adresy mailowe i wyszukiwanie w goglach adresow prostytutek - na trasie jego podrozy. DOBILO MNIE TO ! na razie nie mowilam nic co wiem Ale meczy mnie to od 2 tygodni Wyobrazam sobie niewiadomo co Masakra Jestem zalamana :( Coraz czesciej mysle o rozwodzie, w sumie od tygodnia tylko o tym Przeraza mnie rozmowa z mezem , wygarniecie mu tego Bo czuje, ze po takiej rozmowie nic juz nie zostanie meidzy nami

Gość qwertyuiolkjhgfdszxcvbnmkiuytr
jakby mnie moje bejbe zdradzilo tez bym odeszla

Gość gość
ładnie przegioł Twój mąż może pojedź za nim z koleżankom

Gość gość 0204
A ile czasu jesteście po ślubie? Macie dzieci?

Gość gość
razem 8 lat, 3 lata po ślubie, nie mamy dzieci. Masakra, nie mogę myśleć o niczym innym. Na mysl o seksie z nim, niedobrze mi. Nie będę z nim sypiac to .... jak to mówią pojdzie gdzie indziej.

Gość gość
i tak pójdzie

Gość gość
chyba bym wolała żeby sam odszedl :) Ale on nie odejdzie, bo mu za dobrze ze mna. Za wygodnie. Powtarza mi non stop, ze mnie kocha i ze nigdy sie od niego nie uwolnie. Mowi widzisz jak Cie kocham i wiem, ze to, ze Ci to powtarzam powoduje, ze Ty nie dasz rady odejsc ode mnie, bo bedzie Ci mnie zal

Gość gość
wkrótce jade do meza na kilka dni, zobacze co bedzie. Pewnie w koncu nie wytrzymam i wyrzuce to z siebie. Mam dość!