Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokodżambo1111

Potrzebna mu jestem tylko do seksu

Polecane posty

Gość kokodżambo1111

Jak to zakończyć, jak pójść po rozum do głowy, kiedy serce mało mi nie wyskoczy z radości na jego widok? Widzimy się raz raz na tydzień w pracy, wtedy przeważnie dochodzi do zbliżenia, pocałunków... Ale podczas reszty dni nie odzywa się, nie odpisuje na sms...

Gość gość
macie romans?

Gość I kto to mowi
wiesz jak jest, geny chce z przyjemnoscia puscic w swat :classic_cool:

Gość vhmtuy
konkretne przedsiewziecie :)

Gość kokodżambo1111
Romans... No chyba to tak można nazwać. Może on ma kogoś i mnie traktuje tylko jako odskocznie? Nie wiem.. Ciężko mi z tym, zależy mi na nim, super mi się z nim rozmawia. Już kilkanaście razy postanawiałam - zero kontaktu, rozmowa neutralna, koleżeńska, ale kiedy tylko mnie dotknie, poczuję jego zapach i dotyk jego ust to nie pamiętam o moich postanowieniach

Gość gość
Zapytaj go zwyczajnie co jest grane, powiedz mu co tym myslisz, co czujesz i jak on to widzi.

Gość kokodżambo1111
Kiedyś go spytałam czemu się do mnie nie odzywa w czasie kiedy się nie widzimy. Odpowiedział mi że jest bardzo zapracowany i nie ma czasu. Na sms nie odpisuje bo nie lubi - ok. Ale jak dzwonię to czasem odbierze, czasem nie. Sam pierwszy nie inicjuje kontaktu, zawsze to wychodzi ode mnie. Może na początku naszej znajomości zdarzyło się kilka razy że zadzwonił. Jak przyjeżdza oddaje mu się a później czuje sie wykorzystana...

Gość gość
Nie możesz pozwolic tak sie traktować, powiedz, ze ci sie to nie podoba, nie zgadzaj sie na to. Bądz chlodna i zrezygnuj ze zblizen. jesli mu na tobie zależy, to bedzie sie starał cos zrobic, bedzie szukał kontaktu.

Gość gość
po twoich postach widać dokładnie, że jesteś typem kobiety, która służy jako worek na spermę!

Gość gość
no cóż - szmaty traktuje się jak szmaty! - nic ci na to nie poradzimy

Gość gość
dobry seks nie jest zły :) Jeśli nie szukasz kogos do stałego zwiazku, to jaki masz problem? Że chciałabys z nim byc w zwiazku?

Gość gość
Po to kobieta zyje--bo mezszczyna ja potrzeuje,do lozka

Gość gość
autorko jestes odskocznią a moze odzyły relacje z byłą? może z żoną?

Gość gość
nie chce sie z toba wiązać,lubi luz bluz

Gość gość
Kobieta jest to stworzenie Boze powinno spac w oborze,Ale mezczyzna byl glopi i zewzgledu na ksztalt jej ddduuppyy zabral ja do halupy i teraz on zaluje --a ona podskakuje !!!!!

Gość kokodżambo111
Wiem co powinnam zrobić, udawać obojętna itd ale nieważne jak mocne będzie to postanowienie i tak zawsze mu się poddaje. A poźniej jak odjeżdża rozmyslam jaka ja jestem naiwna. Ktoś wcześniej spytał czy chce być z nim w związku - wystarczy mi poczucie że choć trochę jestem dla niego ważna

Gość gość
Ktoś wcześniej spytał czy chce być z nim w związku - wystarczy mi poczucie że choć trochę jestem dla niego ważna cccccc Jesteś ważna dla niego do seksu :)

Gość Darth Misiek
Faceci myślą o seksie ponoć co 5 min ,kobiety piszą na kafeterii o seksie co 3min i 23 sekundy ...to daje do myślenia ...:classic_cool:

Gość kokodżambo111
Ponizam się wiem

Gość gość
no ale się przydajesz. Czy to nie wspaniałe czuć się potrzebną ?

Gość herrPietiaGorasxy
ale ma facet farta, i szczęście , yebadełko na zawołanie, i jeszcze zakochane. Ja bym tego nie zmieniał do końca świata

Gość Darth Misiek
"herrPietiaGorasxy" dzięki twoim tekstom ludzie mają ochotę częściej się myć ;) wrażenie upaćkania pewnie jeszcze zyskuje w realu ..jest to jakaś zdolność .:)

Gość gość
Sypiasz z facetem a nie wiesz nawet czy jest w związku? Ty w ogóle coś o nim wiesz? Bo z tego co piszesz to obcy facet dla Ciebie. Przyjeżdża, pobzyka, odjedzie a Ty nawet nie wiesz do kogo i co robi. Jeśli nie podoba Ci się taki układ zmień go lub zerwij kontakty. I na koniec jak Ferdek Kiepski: Asertywność...mówi Ci to coś?