Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milenkaaa90

NIEDAWNO ODKRYTY BISEKSUALIZM

Polecane posty

Gość milenkaaa90

hej, mam pytanie głównie do kobiet, które są biseksualne lub les! Kiedy odkryłyście, że kręcą was kobiety? Ja mam 23 lata i do tej pory myslałam głównie o mężczyznach, jednak od pewnego czasu mysle wiecej o kobietach, wyobrazam sobie je i jak uprawiam z nimi sex. Juz nie pamietam kiedy wyobrazalam sobie cialo mezczyzny! Nawet kochajac sie z moim narzeczonym mysle czesto o kobietach i wyobrazam sobie ze robie to z nimi! Mozliwe ze dopiero teraz mi się to ujawniło?

Gość I wonna
zeby zycie mialo smaczek raz dziewczynka raz chlopaczek :classic_cool:

Gość milenkaaa90
ale to normalne tak pozno odkryc? Dziewczyny dawajcie, nie ma tu zadnych bi lub les?

Gość znajomi
23 lata to jeszcze nie późno... A może to znudzenie narzeczonym? Może jesteś z nim bo jesteś ? Może za mało romantyczny?

Gość milenkaaa90
Wiem, że to nie pozno, ale myslalam ze takie upodobania sie odkrywa wczesniej. Gdy bylam znudzona wczesniejszym partnerem to bardziej pożądałam innych mezczyzn, nie kobiet! Nie wiem co to moze byc tym razem, ten stan sie juz jakis czas utrzymuje..

Gość znajomi
Serio -NIGDY o tym nie myślałaś wcześniej? Jakaś koleżanka w szkole ?Coś przelotnego? A co cię w kobietach najbardziej pociąga -jaki typ -kobiecy a może zdecydowanej less a la Anita W**** z TV ?

Gość milenkaaa90
Zupełnie inny typ, bardzo mi sie podobają brunetki, moze dlatego ze jestem blondyna? Teraz jak o tym mysle to kiedys w klubie jak mialam moze 18 lat spodobala mi sie taka jedna dziewczyna, siedzialam i patrzylam jak pali papierosa i nie moglam sie skupic na rozmowie heh :) A teraz od studiow magisterskich mam w grupie taka dziewczynę, brunetka, ciemna karnacja, piękna po prostu. I często o niej mysle, strach co by bylo gdyby sie o tym dowiedziala ;P